Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nyolc éves a párkapcsolatom....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyolc éves a párkapcsolatom. Van reális esély arra, hogy változzon a hozzáállásom a partneremhez?

Figyelt kérdés

Én vagyok a ffi. Páromról több év után derült ki, hogy sok mindenben hazudott a múltjából, valamint a közös jelenünkben is. Az első lebukása óta 2,5 év telt el, és soha nem vallott be magától hazugságot, egyszerűen csak kiderültek. A kész tények felmutatása láttán is konokul tagadott először sokáig, majd először kicsit közelebbit mondott az igazsághoz, esetleg elismert dolgokat a nyomás hatására. Soha nem kért őszintén, magától bocsánatot, pedig ezek között akadnak engem is érintő, és engem megalázó dolgok is. Nem szeretnék kitérni rájuk, hhosszú lenne a lista. Amikor mégis bocsánatot kért az általa sokára beismert tetteiért és hazugságaiért, az azért volt, mert rákiabáltam hogy magától erre sem képes. És tényleg hiányzott az őszinte bocsánatkérés. Ezekre ment rá az utóbbi 2,5 évünk, ebből az első kettő szinte napi veszekedésekkel, huzavonával, beismerem-letagadom, sajnálom hogy ezt mondtam rólad, stb-vel telt. A szóbeli bántalmazás legaljára süllyedtünk ilyenkor, az alkohol is gyakori vendég volt mimdkettőnknek. . (Ez az ivás már megszűnt kb 3 hónapja). Amikor elborult, durván becsmérelte a férfiasságom, vagy éppen más haverhoz hasonlított külsöleg az ő javára. Sokszor hazugoztam, idiótáztam és lekurváztam a hazugságai, tettei miatt. Mára ez a rész már megszűnt, részéről úgy tesz mintha ez az egész meg sem történt volna. Részemről maradtak a kételyek, nem bízom benne, nem hiszek neki, de már nem keresem a hazugságokat. Szexuálisan nullára estem, nem érdekel, nem kívánom, sőt taszít vele a dolog. Két havonta van egy kis orál, de a gondolat is taszít h berakjam neki. Talán a legjobban az hiányzik, h leüljön velem szemben, rám nézzen és minden nyomástól mentesen őszintén bovsánatot kérjen. Tudom h ezt nem fogja megtenni, volt rá elég ideje.

Fog ez még változni és elmossa az idő, vagy így marad ez az egész? Régen, amíg ezek nem derültek ki, szerettem, és a szex is változatos és jó volt.

2023. aug. 22. 11:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem marad igy. Azert nem marad így, mert elhagyod a büdös pics@ba.
2023. aug. 22. 11:19
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy ezek után még vele?

Mi bajod van???

2023. aug. 22. 11:42
 3/18 anonim ***** válasza:
Huh, nagyon nem könnyű neked.. Nem tudom gyerek van-e, mennyire lenne életvitel szempontjából könnyű a különköltözés, de én mondjuk választás elé állítanám, hogy vagy elmond mindent, vagy felejtsen el.. Az érdekes lenne mint infó, mi tart téged még mellette?
2023. aug. 22. 11:53
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ismerem a helyzetet, bár nálunk azért ennyire nem durva. A párod valószínűleg nárcisztikus. Megváltozni nem fog, ez egy személyiségzavar, amit szinte lehetetlen kezelni. A saját épelméjűséged érdekében a legjobb, amit tehetsz, ha lezárod a kapcsolatot és elváltok.
2023. aug. 22. 13:26
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondolkodj, költözz!
2023. aug. 22. 13:28
 6/18 anonim ***** válasza:

"lek.rváztam" vs. "becsmérelte a férfiasságom" - gyönyörű egy kapcsolatotok lehet. Csak azt nem értem, hogy az emberek mi a franckarikáért ragadnak bele egy nyilvánvalóan sz.r kapcsolatba pláne 8 évig???

Az hogy elhallgatott dolgokat azt jelzi hogy SOHA nem is volt meg köztetek (már az elején SEM!) a megfelelő érzelmi, bizalmi kötelék. Sekélyes, semmilyen érzelmekkel vágtatok bele, persze hogy nem működik. 8 évet totálisan feleslegesen elpazaroltatok az életetekből. Van még újabb 8 éved elfüstölni a semmire?

2023. aug. 22. 13:54
 7/18 A kérdező kommentje:

A csendes mindennapjaim állandó része, hogy ezek járnak a fejemben.Amiket tett, amiket mondott, amikben hazudott, és hogy a valóság mennyire más. Sztem erősen depressziós vagyok, a fontos dolgok is hidegen hagynak. Ő beszél mindenről, sztorizik, és tényleg úgy tesz mintha minden rendben lenne. Nagyfokú az apátiám, ezt érzem, és azt is tudom, hogy ezt látja, és azt is tudja hogy miért van. Miért nem képes magától egy olyan mély bocsánatkérésre, amiből építkezni lehetne? Gyerek nincs. Terveztünk, de így erről már letettem, nem szeretnék tőle gyereket.

Hogx miért vagyok vele? Mert az elköltözés okozta változás, a sok intéznivaló , az albérlet keresése mind nemkívánatos számomra. és egyéb dolgok miatt fontos h a környéken maradjak. Ő mehetne, nem zavarna, de ő nem fog, mert ragaszkodik hozzám.

2023. aug. 22. 14:01
 8/18 anonim ***** válasza:
Házasok vagytok? Kié a lakás? Ha a tiéd és nem vagytok házasok, akkor egy mozdulattal kiteheted, mert jogilag nincs köze hozzád. Ha az övé a lakás, akkor még mindig jobb pár hónap kényelmetlenség, mint egy életen át tartó szenvedés. Ha meg házasok vagytok, akkor el kell adni a kéglit és megfelezni.
2023. aug. 22. 14:09
 9/18 anonim ***** válasza:

De mivel bukott le, ezt leírhatnád mert így nem sok értelme van a kérdésednek.

De ha a múltjába voltak dolgok, ahhoz neked semmi közöd.

Azóta hogy álltok?

2023. aug. 22. 14:32
 10/18 A kérdező kommentje:

Hogy most hogy állunk, leírtam. Ami a múltjáról szól, és hazudott, azért számít, mert a hazugságot készpénznek véve felelősségre vontam valakit, akit nem kellett vna, mert nem az történt, mint amit akkor állított, ezt azóta elismerte. Ez egy nagyon komoly és fajsúlyos dolog. Én bohócot csináltam emiatt mindkettőnkből sok ember előtt. A legkisebb dolgoktól a jelentőségteljesekig sokat hazudott a jelenünkben is. A lakás közös, megosztva es eladva egyikünk sem boldogul. A kérdésem igazából arra vonatkozott, elhalványulhat-e bennem ez annyira, h közösen lépjünk tovább? Ő akarja ezt.

Köszönöm h válaszoltatok.

2023. aug. 22. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!