Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nyolc éves a párkapcsolatom....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyolc éves a párkapcsolatom. Van reális esély arra, hogy változzon a hozzáállásom a partneremhez?

Figyelt kérdés

Én vagyok a ffi. Páromról több év után derült ki, hogy sok mindenben hazudott a múltjából, valamint a közös jelenünkben is. Az első lebukása óta 2,5 év telt el, és soha nem vallott be magától hazugságot, egyszerűen csak kiderültek. A kész tények felmutatása láttán is konokul tagadott először sokáig, majd először kicsit közelebbit mondott az igazsághoz, esetleg elismert dolgokat a nyomás hatására. Soha nem kért őszintén, magától bocsánatot, pedig ezek között akadnak engem is érintő, és engem megalázó dolgok is. Nem szeretnék kitérni rájuk, hhosszú lenne a lista. Amikor mégis bocsánatot kért az általa sokára beismert tetteiért és hazugságaiért, az azért volt, mert rákiabáltam hogy magától erre sem képes. És tényleg hiányzott az őszinte bocsánatkérés. Ezekre ment rá az utóbbi 2,5 évünk, ebből az első kettő szinte napi veszekedésekkel, huzavonával, beismerem-letagadom, sajnálom hogy ezt mondtam rólad, stb-vel telt. A szóbeli bántalmazás legaljára süllyedtünk ilyenkor, az alkohol is gyakori vendég volt mimdkettőnknek. . (Ez az ivás már megszűnt kb 3 hónapja). Amikor elborult, durván becsmérelte a férfiasságom, vagy éppen más haverhoz hasonlított külsöleg az ő javára. Sokszor hazugoztam, idiótáztam és lekurváztam a hazugságai, tettei miatt. Mára ez a rész már megszűnt, részéről úgy tesz mintha ez az egész meg sem történt volna. Részemről maradtak a kételyek, nem bízom benne, nem hiszek neki, de már nem keresem a hazugságokat. Szexuálisan nullára estem, nem érdekel, nem kívánom, sőt taszít vele a dolog. Két havonta van egy kis orál, de a gondolat is taszít h berakjam neki. Talán a legjobban az hiányzik, h leüljön velem szemben, rám nézzen és minden nyomástól mentesen őszintén bovsánatot kérjen. Tudom h ezt nem fogja megtenni, volt rá elég ideje.

Fog ez még változni és elmossa az idő, vagy így marad ez az egész? Régen, amíg ezek nem derültek ki, szerettem, és a szex is változatos és jó volt.

2023. aug. 22. 11:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen elhalvanyulhat, ha szeretned elnyomhatod magadban es leelhetsz egy boldogtalan eletet egy ilyen ember mellett. Ez esetben senki nem tud rajtad segiteni mivel csak rajtad mulik. Azert javasolnam a masik opciot, huzzal mar el onnan fenysebesseggel ember!!!!
2023. aug. 22. 15:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Majdnem a legvégéig azt hittem, hogy te vagy én és az exemről dumálsz.

Aki nárcisztikus pszichopata. És lehetnek ott is valami hasonló bajok. Utoljára akkor láttam, amikor lebukott mással egy reggelen, de még nem is ez volt a legelképesztőbb....

2023. aug. 22. 15:45
 13/18 anonim ***** válasza:

12. ma 15:45-ös vagyok

Bár a részletekben nagyon csekély minimális eltérések mutatkoztak. Szerintem dumálnunk kéne, különben csak jobban megőrülsz.

2023. aug. 22. 15:47
 14/18 anonim ***** válasza:

12-es és 13-as vagyok

Bár nálunk a szex ettől még volt, mégha nem is az igazi olykor.

2023. aug. 22. 15:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy minek várod egyáltalán, hogy változik e? Mármint a te hozzáállásod. És ha azt mondom, hogy persze , úgy 5 és 10 év között abba beletörődsz? Akkor már oké? Téged úgy átvert a párod mint annak a rendje. Ráadásul őt nem is igazán zavarja. Az állapotod sem, habár azt írod látja rajtad. Erre te megvárod amíg te beletörődsz, hogy folytathassátok. Nem szeret, te sem őt, te nem is kívánod, undorodsz tőle.

Adj már magadnak egy esélyt a normális életre valaki mással aki megérdemli.

2023. aug. 22. 20:22
 16/18 anonim ***** válasza:

12-14 hozzászóló vagyok

Olvasod ezeket? Írtam, hogy dumálnunk kéne. Egyébként neked lenne fontos...

valószínűleg ott nálad-nálatok bejátszik temérdek dolog, amiket nem is tudsz hová tenni, olykor magadat sem

a traumakötésnek is utánaolvasgathatz, de más olvasnivalókat is küldhetnék, ha kicsit körvonalaznánk mi a pálya

2023. szept. 5. 12:50
 17/18 A kérdező kommentje:

12 14 16. Olvastam őket és köszönöm hogy segíteni szeretnél. De ebben nem igazán lehet.

Nem látok olyan pontot, ahol egy harmadik fél tudna változtatni a problémán. Vagyis, hogy más szemszögből nézzem.

2023. szept. 8. 13:55
 18/18 anonim ***** válasza:

Igen remek ez az önsorsrontó hozzáállásod, amit egyfelől párod által szétcseszett önértékelésed növel, másfelől hogy hinni szeretnél sok mindenben, és nehezedre esik szembenézni a dolgokkal. Továbbá ezek és más okán nem csupán a reménytelenség játszik be nálad, amit gondolsz-érzel valószínűleg, hanem még az is, hogy nehezen is tudnál beszélni dolgokról, nehezen is megérthetőek lehetnek és lehetnek olyanok is, amiket te szégyellsz még helyette is olykor.

Na... szóval akkor... minden marad így, ami nem igaz, hanem csak rosszabb lesz, mint eddig is fokozatosan, amitől egyre többet tűrtél és bírtál és kb megszoktad?

És... akkor hiába írtad ki nagy nehezen a kérdésedet, mégis így fölöslegesen, hogyha így ennyi? És még pár cikket sem olvasnál el a témában, se nem dumálnál valakivel.

Aha...

Én voltam amúgy a 12,13,14, és 16-os hozzászóló, na meg ez.

2023. szept. 9. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!