Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik hozzáállás a jobb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik hozzáállás a jobb?

Figyelt kérdés

Próbáltok bizonyos pózokat kerulni, ha a hasatok szülés utan nem jött helyre, esetleg ráncos , kissé lóg?

Vagy ha takarod magad az lelombozóan hat?

Inkabb bevállalod ?

2023. márc. 29. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kéne szégyelni
2023. márc. 29. 19:39
 2/7 A kérdező kommentje:
Örulök, szerintem sem, megsem sikerul ezt a gátlást levetnem, főleg hogy nem a gyerek ( aki mar közben felnőtt )apjával elek, mas pasi nem fog csodálni hogy mas gyerekét megszültem
2023. márc. 29. 19:46
 3/7 xKakashix ***** válasza:
91%
Sose szégyelld a tested a párod előtt, úgy fog szeretni ahogy vagy. A férfiakat nem zavarja az ilyen ránc, csíkok, felesleg stb.. ez vele jár, maximum a "kisfiúkat" zavarja akik még nem láttak érett női testet.
2023. márc. 29. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem olyan a hasam mint volt, a második terhesség rendesen nyomot hagyott, de nem érdekel. Szerintem ez egy férfit sem zavar.
2023. márc. 29. 19:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát én szülés után 24 évesen rip-roppra visszanyertem az alakomat.

Utána volt egy vetelesem, 26 évesen akkor is.

Na most 34 évesen 9 hetesen veteltem el de akkora hasam maradt mint az elsőnél szülés után. Jó meg nem is mutogatom magam, mert egy hete történt, de párom imádja így is.

Szerintem ha normális felfogású a pasi tetszeni fog neki amit lát.

2023. márc. 29. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, hogy nem az ő gyereke, igenis csodáljon, amiért életet adtál egy gyermeknek.

Ha nem tetszik neki, valahogy jelezni fogja feléd, ez esetben pedig eldöntöd, megéri-e egy olyan pasi miatt stresszelned, aki nem kíván, ha egy kis háj/kinyúlt bőr/stria/akármi van a hasadon.

2023. márc. 29. 20:47
 7/7 anonim ***** válasza:
23%

LOL, méghogy a férfiakat nem zavarja az elnyűtt, elhízott, striás test....

dehogyisnem xDD

max nem fogja a szemetekbe mondani, mert na, akkor már nem fog összejönni még egy szopás se

de amúgy ja, sosem lesz már olyan kívánatos egy megnyúlt test, mint egy feszes és fiatal

2023. márc. 29. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!