Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik hozzáállás a jobb?
Próbáltok bizonyos pózokat kerulni, ha a hasatok szülés utan nem jött helyre, esetleg ráncos , kissé lóg?
Vagy ha takarod magad az lelombozóan hat?
Inkabb bevállalod ?
Hát én szülés után 24 évesen rip-roppra visszanyertem az alakomat.
Utána volt egy vetelesem, 26 évesen akkor is.
Na most 34 évesen 9 hetesen veteltem el de akkora hasam maradt mint az elsőnél szülés után. Jó meg nem is mutogatom magam, mert egy hete történt, de párom imádja így is.
Szerintem ha normális felfogású a pasi tetszeni fog neki amit lát.
Teljesen mindegy, hogy nem az ő gyereke, igenis csodáljon, amiért életet adtál egy gyermeknek.
Ha nem tetszik neki, valahogy jelezni fogja feléd, ez esetben pedig eldöntöd, megéri-e egy olyan pasi miatt stresszelned, aki nem kíván, ha egy kis háj/kinyúlt bőr/stria/akármi van a hasadon.
LOL, méghogy a férfiakat nem zavarja az elnyűtt, elhízott, striás test....
dehogyisnem xDD
max nem fogja a szemetekbe mondani, mert na, akkor már nem fog összejönni még egy szopás se
de amúgy ja, sosem lesz már olyan kívánatos egy megnyúlt test, mint egy feszes és fiatal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!