Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Cuckold párok férfi tagjai ,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cuckold párok férfi tagjai , volt olyan aki feleségének azt mondta hogy bárkivel lefeküdhet ?

Figyelt kérdés
2023. nov. 11. 10:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem rác hanem srác, elírtam

Egyébként abbahagyná ha kérném, csak nem fogom kérni h teljesen abbahagyja

2023. nov. 11. 21:53
 22/27 A kérdező kommentje:

21/

Elnézést kérek , én meg elértettem .

De még mindig nem tudom , hogy akkor az a srác téged hogyan szívatott meg ?

Ha pedig ez a dolog mindkettőtöknek tetszik , akkor semmi probléma nincsen .

Ha csak érzelmileg nem fog változtatni a kapcsolatotokon .

2023. nov. 12. 00:39
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Azzal szivatott, hogy ő is felvette a domináns szerepet, és elkezdett parancsolgatni meg megalázni. De trükkösen csinálta, alig feltűnően, a feleségem is inkább viccesnek találta.

Pl. azt mondta, hogy azt hazudta a barátnőjének hogy bevásárolni megy, és alibiből, elküldtek engem bevásárolni. Másik alkalommal, a város másik feléről kellett egy rendelést elhoznom, stb. A vicc az hogy semmi szükség nem volt ezekre az alibikre mivel a másik kapcsolata is full komolytalan volt, ezeket csak kitalálta, hogy szivasson.

Folyton ugráltatott, ha ott volt nálunk hozzak ezt-azt, kaját, gyümölcsöt, pezsgőt, amit aztán élvezettel fogyasztottak el.

Máskor elkezdett tippeket adni a feleségemnek hogy hogyan büntessen engem.

Alapból ezek még jók lettek volna de mivel tudtam h az ő ötlete volt, ki nem állhattam az egészet (ezért volt hatékony büntetés is egyben, sajnos)

Ha találkoztunk, rendszeresen belement olyan kérdésekbe amik nekem megalázóak voltak. Pl. tudta h engem sose sz . p le a feleségem őt meg ugye minden alkalommal lesz . pja, és ezt folyton az orrom alá dörgölte. A feleségem szájából hallani ezeket izgató lett volna, az ő szájából inkább idegesítő volt.

tipikusan az a fazon volt aki arra hajt h meddig mehet el ameddig be nem mosnék neki, és tudta h gyakorlatilag a végtelenségig elmehet, a cuckold miatt, meg h a feleségemnek szót fogadok, a feleségem meg ad az ő szavára.

talán leginkább az zavart benne hogy nagy manipulátor volt, és láttam h a feleségem aki velem szemben igazi domina, hogy hagyja magát manipulálni egy ilyen senkiházi által.

nagyon nagy szerencse, hogy már kikerült a képből.

2023. nov. 17. 15:36
 24/27 A kérdező kommentje:

23/

Akkor ezek szerint ez a másik férfi tönkretette a te számodra az egész cuckold kapcsolatodat és ahelyett hogy azt maximálisan ki élvezhetted volna , inkább idegesített téged , valamint szándékosan kereste is ehhez az alkalmakat .

Hogyan került ki a képből végül , ki mondta ki a döntő szót , hogy tűnjön el végleg az életetekből ?

Azóta is cuckold kapcsolatban éltek feleségeddel a mai napig , vagy ott vége lett ?

2023. nov. 17. 20:39
 25/27 anonim ***** válasza:
Rác nevű férfi. :D
2023. dec. 10. 14:32
 26/27 anonim ***** válasza:

Mivel a feleségem fog szeretkezni mással, emiatt csak olyan partner jöhet szóba, aki neki tetszik.

Amúgy érdekes szitu, szembesülni azzal, hogy a páromnak ki teszik, a páromnak ki jön be :)

megélhetem, hogy számára a világ teljesn más, mint az én számomra :)

febr. 20. 07:51
 27/27 A kérdező kommentje:
Igen , egy ilyen helyzet s kapcsolat , bizonyára sok érdekes és új dolgokat tartalmaz , izgalmakkal fokozva .
febr. 20. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!