Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold párok férfi tagjai , volt olyan aki feleségének azt mondta hogy bárkivel lefeküdhet ?
Az elején volt köztünk egy kimondatlan megállapodás, hogy én is beleszólhatok, mindig megmutatta kivel találkozik, mit szólok hozzá, stb. A leges legelején még volt olyan akire azt mondtam, hogy nem.
Aztán később lett egy visszatérő szeretője. A rác mikor megtudta milyen a felállás nálunk onnantól elkezdett engem szivatni.
Mikor szóltam a feleségemnek hogy engem zavar ez a fickó és nem szeretném ha többet találkozna vele, akkor a feleségem közölte hogy ő márpedig fog találkozni és hogy pont ez amire vágytam, és tanuljam meg kezelnia dolgot (mivel az elején megígértem h nem leszek féltékeny).
Ennek ellenére már csak párszor találkoztak és többet szerencsére nem, de akkor a feleségem kikötötte hogy akkor vagy fejezzük be teljesen, vagy ne szóljak bele. Előtte még volt h vmilyen szinten részt vehettem pl. nézőként, azóta telejsen ki vagyok zárva ebből, itthon szoktam várnia feleségemet, vagy ha ide jön az illető, akkor el kell mennem itthonról. Régen küldött néha képeket, mostmár csak a fantáziámra hagyatkozhatok, meg néha egyegy utólagos beszámolóra.
11/
Ez a Rác nevű férfi , hogyan vagy mivel tudott szívatni téged . Ezek szerint a feleséged már teljesen önállósította magát ezen a téren és neked már semmibe nincsen beleszólásod .
Ha feleségedet ara kérnéd , hogy itt fejezze be ezt az életformát , akkor a te kedvedért abba hagyná ?
Vagy te szeretnéd hogy mindent ugyanígy fojtasson ?
Engem az is izgatna, ha más eljárna dugni amíg én keményen dolgozom 3 műszakban...úgyis elég kis péniszem van ráadásul.
36F
13/
És te le szoktál azért feküdni a feleségeddel ?
Hogyan került mind ez szóba köztetek , te említetted meg feleségednek hogy lehet neki szeretője ? - vagy mit mondtál neki , ő mit válaszolt rá ?
#14: Nem volt még ilyen, csak tervben van. Beszéltünk már róla. Még sosem volt más férfival mint én, sztem megérdemelné a változatosságot és egy nagyobb farkat.
Én vetettem fel, és szex közben sokszor mondom, hogy dughatná más férfi is.
15/
Értem .
Tehát mind ezt te szeretnéd a feleséged számára .
Azért szeretnéd hogy feleséged mással is le feküdjön , mert ez téged izgat , beindít , vagy mert büntetni szeretnéd magadat a "kis péniszed miatt ?
Lehet feleséged jelezte volna feléd , ha elégedetlen lenne a péniszed , és teljesítményed miatt .
#16:
Ő nem elégedetlen a méretemmel, de őt is izgatja hogy kipróbálhatja majd mással is.
17/
Értem , tehát mindkettőtöket izgatná ez a dolog .
Ez így viszont akkor nagyon jó .
És benned nem lennének rossz , kellemetlen gondolataid , miután feleséged lefeküdne valaki mással ?
Ugyan úgy tudnát szeretni akkor is , mint előtte ?
#18:
El kéne tűrnöm a megaláztatást, biztosan nagyon fájna, de rohadt izgató is lenne
19/
Mindenesetre fantázia az van benne bőven , az biztos .
Amit írtál , hogy te dolgoznál 3 műszakban , addig meg más kefélné közben a feleségedet stb ...
De mind ez úgy lenne az igazi talán , ha utána mindenről beszámolna neked , elmesélné .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!