Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi miért nézi sokszor egy lány A-s (nagyon kicsi) melleit, ha a feleségének sokkal nagyobb?
Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 01:54
1/14 anonim válasza:
Mert bejön neki. A kis mell nem = a nem vonzóval.
2/14 Noren1989 válasza:
Szerintem meg únja az asszonyét.
3/14 anonim válasza:
Mert valszeg arányos az alkatoddal
4/14 anonim válasza:
Pontosan azért, mert bizony jó lenne ilyen helyes, pici ciciket simogatni...stb. :)
F/52 akinek a párja "E" méretet hord.
5/14 anonim válasza:
Van olyan pasi, peldaul a baratom, aki ha nőt lát, nézi megbabonázva es indul is ösztönösen felé.....
És 50 éves.
6/14 anonim válasza:
Nekem is A-s van. Épp a hetekben voltam együtt olyan férfival, akinek tökre tetszettek. Eddig senki nem volt oda érte túlzottan. Ezért számomra is meglepő volt.
7/14 anonim válasza:
Ha arányos és passzol a lányhoz, minden részéért tudok lelkesedni.
8/14 anonim válasza:
Azért nézi mert keresi, hogy hol van és nem találja olyan kicsi..
9/14 anonim válasza:
Azért,mert még mindig azt hiszitek,-habár 100 szor le lett írva,-hogy nem a mell mérete,a nagysága
szamít,hogy mennyire kívánatos, vagy nem ,egy nő!
10/14 anonim válasza:
Ti szoktátok mondani lányok, hogy nem a méret a lényeg. Na nekünk ez így van a cicivel - cici az cici, nem kicsi, nem nagy, hanem csodás mindegyik kicsitől hatalmasig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!