Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21.században hogy írhat egy férfi ilyet a feleségének, hogy este készülj, elpicsázlak?
Figyelt kérdés
Nem lealacsonyító ez a nőkre nézve?2021. okt. 24. 18:18
1/12 anonim válasza:
Miért? melyik századhoz illik szerinted?
3/12 anonim válasza:
Ha a nőt nem zavarja, téged se zavarjon.
4/12 anonim válasza:
Ugye a demokrácia és szólásszabadság jegyében nem akarod megmondani, hogy mi a helyes vagy helytelen egy privát üzenetváltásban?!
5/12 anonim válasza:
Ez a stílus minden században undorító és lekezelő lenne, de hát sajnos ősember stílusú idióták mindig is lesznek. Azt nem értem, hogy miért van olyan nő, aki eltűri ezt.
6/12 anonim válasza:
Ha mind a két félnek oké, akkor írhat, persze. Nekem kicsit proli, de van, akinek ez tetszik.
7/12 anonim válasza:
Így szokták meg egymás kommunikációját. Ha tetszik a nőnek ez a stílus, mi közöm hozzá ha r.bancnak nevezi a párját? Lehet szubmisszív a nő, tetszik ha csúnyán beszélnek vele.
8/12 anonim válasza:
Hányinger lehet ez a pasi. Lehet lepontozni engem is.
9/12 anonim válasza:
Az is lehet, hogy ezt viccesen mondta. Ha szoktak így hülyülni, akkor nem gáz. Ha normál esetben is így kommunikál, akkor az persze nem elfogadható.
Most érted, én is mondok olyat néha, hogy a lelket is kiszopom belőled, ha hazaértem:D de hát ezen nem kell megsértődni. Főleg ha a két ember között szokott lenni csipkelődés, hülyülés vagy sajátos kommunikáció
10/12 anonim válasza:
Írni nem, mondani szokta, én meg alig várom. Bocsi, de a fenekelés az egyik legjobb dolog a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!