Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szóltok ehhez, pasik, ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok ehhez, pasik, ez mennyire “férfi” dolog?

Figyelt kérdés

Ha egy pasinak van min 2 állandó, évek óta tartó szexkapcsolata, nők, akiket nagyon régóta ismer, es ezek mellett, mivel ezek a nők fogaltak, illetve nem akarják őt társnak, ismerkedik társkeresőkön, “komoly kapcsolat” reményében.

Mikor megismer egy új nőt, azzal sok időt tölt, posztolni akarja a kapcsolatot rögtön a közösségi oldalakon, de közben titokban tovább folytatja a szexualis kapcsolatát a másik két nővel is, a hivatalos “barátnő” tudta nélkül.

Mert szerinte amit nem tudsz, nem fáj.

Ha körmét húzzák, sem vallja be, hogy vannak szexkapcsolatai.

Van, hogy a nők nála töltik az éjszakát , stb.

Egyik ismerősöm szerint, mivel nem házas az új barátnővel, joga van élni ahogy akar. Viszont az új barátnőtől elvárja a hűséget.

2021. okt. 23. 23:53
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Elsősorban pasik válaszát várom. Az, hogy nem szép dolog, tudom. Mégis ezen túl, mi erről a férfiak véleménye? Előfordulhat, hogy több nőre van igénye? Ilyen fajta ?
2021. okt. 23. 23:55
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

Én ebben a nyomiban a férfiasságot még nyomokban sem tudom felfedezni...

Egy gyáva töketlen hernyó, soha nem lesz belőle lepke

2021. okt. 23. 23:56
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Gyáva piti alak🤷🏻‍♀️ Ez sehol nem férfi.
2021. okt. 24. 00:06
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Egy egoista patkány. Valószínűleg szociopata is.
2021. okt. 24. 00:07
 5/11 anonim ***** válasza:
31%

Nem igénye van több nőre, hanem csak lehetősége és ezt megéli, élvezi. Kevés férfi van aki nemet mondana egy ilyen helyzetre, de sokan gyávák ehhez. Ő nem.

Mások megteszik, de lebuknak azonnal az asszony előtt. Nem általános ez a helyzet.

2021. okt. 24. 00:07
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Férfi? Hol? Ez inkább egy szánalmas bohóc...
2021. okt. 24. 00:18
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
Ez egy köcsög elmebeteg.
2021. okt. 24. 00:23
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
Azért azok a nők is megérik a pénzüket...
2021. okt. 24. 00:36
 9/11 anonim ***** válasza:
82%

Nem az a baj szerintem, hogy kúrogatja az új barátnője mellett a másik kettőt, hanem az, hogy nem ad lehetőséget az új csajnak a eldönteni azt, hogy ezt elfogadja-e.

Illetve érdekelne, hogy a pasi mennyire viselné el, ha az új barátnőjének is lenne egy, vagy két szexkapcsolata őmellette.

51F

2021. okt. 24. 07:48
 10/11 anonim ***** válasza:
60%

A csávónak van egy kényelmes élete, amiben nincs elköteleződés, de van szex bőven. Ezt nem akarja csak úgy feladni, úgy gondolja, először bizonyítson a kapcsolat. Ez alapvetően érthető, hiszen számára nehéz kompromisszumot az ember akkor hoz meg, ha már biztos a döntésben. A kedvenc legénylakásomat sem adom el attól, hogy összeköltöztünk, ameddig nem vagyok biztos, hogy így is marad.

Az egyik gond ugye ezzel az, hogy a barátnő nyilvánvalóan nem tolerálná a fenti helyzetet, ezt az "aprócska" akadályt pedig az úriember elegánsan átlépi azzal, hogy hazudik, mint a vízfolyás.

Ugyanakkor engem nem is ez zavar igazán, hanem az, hogy fordítva elvárja a hűséget. Ez brutális kettős mérce. Nekem is van olyan haverom, aki a feleségével randizgatva kavart más lánnyal, mondván akkor még nem volt komoly a kapcsolat. Csakhogy ha most kiderülne, hogy a neje akkoriban nyomott egy hármast egy kocsmai billiárdasztalon, arra is azt mondaná, hogy ez így rendben van, hiszen még csak kialakukóban volt a kapcsolat.

Az egészben az a kedvencem, amikor az egyoldalú önzőséget és inkorrektséget racionalizáljuk azzal, hogy ez amolyan férfi dolog, ami több szempontból is fasság. Ezek nem jellemvonások, hanem jellemhibák, amik egyrészt ugyanúgy megvannak a nőkben is, másrészt egy csomó pasira nem jellemzők.

2021. okt. 24. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!