Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez, pasik, ez mennyire “férfi” dolog?
Ha egy pasinak van min 2 állandó, évek óta tartó szexkapcsolata, nők, akiket nagyon régóta ismer, es ezek mellett, mivel ezek a nők fogaltak, illetve nem akarják őt társnak, ismerkedik társkeresőkön, “komoly kapcsolat” reményében.
Mikor megismer egy új nőt, azzal sok időt tölt, posztolni akarja a kapcsolatot rögtön a közösségi oldalakon, de közben titokban tovább folytatja a szexualis kapcsolatát a másik két nővel is, a hivatalos “barátnő” tudta nélkül.
Mert szerinte amit nem tudsz, nem fáj.
Ha körmét húzzák, sem vallja be, hogy vannak szexkapcsolatai.
Van, hogy a nők nála töltik az éjszakát , stb.
Egyik ismerősöm szerint, mivel nem házas az új barátnővel, joga van élni ahogy akar. Viszont az új barátnőtől elvárja a hűséget.
Én ebben a nyomiban a férfiasságot még nyomokban sem tudom felfedezni...
Egy gyáva töketlen hernyó, soha nem lesz belőle lepke
Nem igénye van több nőre, hanem csak lehetősége és ezt megéli, élvezi. Kevés férfi van aki nemet mondana egy ilyen helyzetre, de sokan gyávák ehhez. Ő nem.
Mások megteszik, de lebuknak azonnal az asszony előtt. Nem általános ez a helyzet.
Nem az a baj szerintem, hogy kúrogatja az új barátnője mellett a másik kettőt, hanem az, hogy nem ad lehetőséget az új csajnak a eldönteni azt, hogy ezt elfogadja-e.
Illetve érdekelne, hogy a pasi mennyire viselné el, ha az új barátnőjének is lenne egy, vagy két szexkapcsolata őmellette.
51F
A csávónak van egy kényelmes élete, amiben nincs elköteleződés, de van szex bőven. Ezt nem akarja csak úgy feladni, úgy gondolja, először bizonyítson a kapcsolat. Ez alapvetően érthető, hiszen számára nehéz kompromisszumot az ember akkor hoz meg, ha már biztos a döntésben. A kedvenc legénylakásomat sem adom el attól, hogy összeköltöztünk, ameddig nem vagyok biztos, hogy így is marad.
Az egyik gond ugye ezzel az, hogy a barátnő nyilvánvalóan nem tolerálná a fenti helyzetet, ezt az "aprócska" akadályt pedig az úriember elegánsan átlépi azzal, hogy hazudik, mint a vízfolyás.
Ugyanakkor engem nem is ez zavar igazán, hanem az, hogy fordítva elvárja a hűséget. Ez brutális kettős mérce. Nekem is van olyan haverom, aki a feleségével randizgatva kavart más lánnyal, mondván akkor még nem volt komoly a kapcsolat. Csakhogy ha most kiderülne, hogy a neje akkoriban nyomott egy hármast egy kocsmai billiárdasztalon, arra is azt mondaná, hogy ez így rendben van, hiszen még csak kialakukóban volt a kapcsolat.
Az egészben az a kedvencem, amikor az egyoldalú önzőséget és inkorrektséget racionalizáljuk azzal, hogy ez amolyan férfi dolog, ami több szempontból is fasság. Ezek nem jellemvonások, hanem jellemhibák, amik egyrészt ugyanúgy megvannak a nőkben is, másrészt egy csomó pasira nem jellemzők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!