Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szeretném a barátom popsi lukát kényeztetni akkor ezt,hogy mondjam el neki?Sajnos nagyon sértődékeny tipus.De ő mindenképpen szeretné ezt a játékot.Sajnos engem taszít ez a dolog.
Figyelt kérdés
2021. okt. 10. 07:00
2/11 anonim válasza:
Neki is mondd el hogy taszít téged. Meg kell hogy értse.
3/11 anonim válasza:
Jó kapcsolat alapja a kommunikáció! Ha ezt nem tudod vele megbeszélni akkor nincs miről beszélni...Nem kell túlgondolni, egyszerűen mond meg neki hogy ne erőltessen rád olyat amit nem akarsz
4/11 anonim válasza:
Gondolj valami finom gyümölcsös fagyra.
5/11 anonim válasza:
Ezen nincs mit megsértődni! Neked ez nem jó, és nem csinálod, pont. Ha ez neki nem felel meg, akkor keres mást.
6/11 anonim válasza:
Gondolom nyalást szeretne. Síkosítós ujjal simogatás nem játszik?
(Nyalni én sem nyalnék ott soha, de az ujjazás belefér.)
7/11 anonim válasza:
Csak nem Bódi Ábel a barátod? :D
8/11 anonim válasza:
Durratsd popsin egy felcsatolhatóssal.Akkor nem kell hozzaérned nyelvvel és újjal sem.
9/11 anonim válasza:
A szexben semmi nem kötelező! Ha nem szeretnéd, ne csináld! Ha ezt nem fogadja el akkor szexuálisan nem illetek össze és keress egy másik pasit!
10/11 anonim válasza:
Férfiként mondom,nem értem az ilyeneket.Görög szobor testű szexistenek,akiknek jár minden,különben sértődés van...vicces.
Mondd meg neki,hogy nem szeretnéd,és tartsa tiszteletben.Önálló felnőtt nő vagy,attól,hogy egy pár vagytok,még nem a tulajdona vagy.
Persze,besértődhet ezen,de nincs értelme megtenned,ha nem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!