Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket idegesít ha egy pasi a popsitikat melleiteket nézi a munkahelyen?
Sokszor megyek be jóidőben leggingsben.Jól felszoktam húzni, és mivel elég nagy a puncim, jól bevág.Volt hogy bugyi nélkül volt rajtam...mindenki leste a puncim.De kikezdeni nem mernek, ezt bírom bennük.
28L
#1. Én speciel biztos, hogy nem nézném olyan nő punciját folyamatosan akinél nem kezdeményeznék.
Viszont ha így öltözködsz, maximum megdugni akarnálak, kapcsolatra biztos nem kellenél.
24/f
Kezdjuk ott, hogy az elso nem no. Ilyen stilusban nem irunk. :D
Kerdesedre a valasz, idegesit, kiveve ha olyan pasi nez, aki bejon.
#3. Szóval ha valaki nem “jópasi” szubjektív megítélésed szerint, akkor már rád sem nézhet, mert az idegesít?
Eldöntheted, hogy úgy öltözködsz hogy egy pasi se nézzen rád, mert annyira visszafogott vagy, vagy hogy kiteszed a bájaidat annyira, hogy mindenki megnéz…
De csak a jópasikra nem szűrhetsz, erre a lehetőséged sincs meg és a jogod sem.
#6. Te konkrétan azt mondod, hogyha csúnya a pasi, akkor idegesít ha megnéz, de ha jól néz ki, akkor nem idegesít ha nyálcsorgatva bámul.
Ez nem árulkodik magas EQ-ról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!