Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, pénzért hagynátok hogy egy kulturált pasi fogdossa a melleiteket? Csak ennyit csinálna, mást nem.
Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 10:30
1/26 anonim válasza:
Kultúrált pasi nem akarja idegen nők mellét fogni.
2/26 anonim válasza:
Egy ilyen férfi eleve nem kulturált.
Semennyiért, nem vagyok prostituált.
3/26 anonim válasza:
1-es, kulturált pasi nem válaszol a nőkhöz szóló kérdésre. Kulturált pasi a kulturált szót két rövid U-val írja.
4/26 anonim válasza:
Kulturált lány semennyiért. Miért nem prostit keresel erre...ez az ő asztaluk
5/26 anonim válasza:
3. Kultúr pasi nem mások hibáira hívja fel a figyelmet.
6/26 anonim válasza:
Semennyiért.Idegen pasi ne fogdossa a mellemet.
7/26 anonim válasza:
Vannak nők, akiknek tarifája van.
Ha kifizeted az órabért, akkor pont addig fogdosod, ameddig fizetsz.
De ha én hagynám pénzért, én se lennék különb.
Meg is undorodnék magamtól.
Szóval nem.
8/26 anonim válasza:
Ha fizet érte eleget, akkor én szerintem hagynám.
18l
10/26 anonim válasza:
Egy prosti egy adott tarifáért, nem prosti meg semennyiért nem akar k.rva lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!