Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti szeretitek ha a melleiteket simogatja a pasi,nyalásnál?
Figyelt kérdés
Nyalásnál a melleiteket simogatja. Az titeket jobban felizgat? Szeretitek ha olyankor simogatják a melleiteket? Egész mellet vagy mellbimbót simogassa inkább?2021. jan. 2. 10:18
1/11 anonim válasza:
Igen, szeretem! Sokkal jobban felizgulok!
3/11 anonim válasza:
Nagyon, sokkal izgatóbb úgy az egész.
4/11 anonim válasza:
Azt nem szeretem ha az ilyen kérdésre recskázol kérdező!
5/11 Lazy Lover válasza:
Én inkább dugás közben csinálom
6/11 anonim válasza:
Olyankor a kezével is ott lent foglalatoskodjon.
7/11 anonim válasza:
Én is szeretem.
Az egész mellett is, ha "gyúrmázza", vagy ha csak a bimbót csipkedi, húzogatja.
8/11 anonim válasza:
Én szeretem, a "gyúrmázás" jó szó erre tényleg.
9/11 anonim válasza:
Az én meglátásom hogy a pasik egyszerre csak egy dologra tudnak koncentrálni. Szóval nem. Nem kérek két sz*r kényeztetést. Egyszerre csak egy jót.
10/11 anonim válasza:
Mondjuk nem értem miért lettem lepontozva :) (2-es)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!