Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnöm szeretné, ha tartanám a no nut novembert, azaz hogy ne élvezzek el a hónap végéig. Persze szexelnénk közben is, csak én nem mennék el. Ti hogy állnátok ehhez?
Sztem izgalmas, én biztos belemennék. Na nem a hülye kihívás meg ilyesmi miatt, hanem sztem érdemes néha önmagtartóztatást tartani. Izgalmas, jót tesz a kapcsolatnak, utána nagyon jó a szex. Persze nem kell egy hónap, ez egyéni szexuális étvágy függő, adott embernél egy hét is tökéletesen elég lehet.
Mi egyébként tartottunk hasonlót, akkor 2 hétig bírtuk, a második héten már folyamatosan egymás agyát húztuk. Utána hatalmasat szexeltük. Időről időre izgalmas lenne megismételni csak érdemes olyankor amikor az embernek nincs egymillió munkája meg teendője, mert akkor csak annyi h nem szexeltek, és csak frusztrált leszel emg ideges... de mondjuk nyáron egy olyan héten amikor egyébként is együtt vagytok (pl. szabadság alatt) sztem tök jó tud lenni
Ha neked sem lehet neki sem. Sem a hátad mögött sem sutyiban, sehogy.
Gusztustalannak tartom, hogy az egyiknek mindent lehet a másik meg le van tojva nagyban... ő szenvedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!