Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatnál, vagy barátság extráknál beleférhet hogy szó nélkül eltűnik az egy fél majd több hónap után jelentkezik ismét?
Attól függ. Ha előtte is csak tessék lássék kapcsolat volt akkor nem érdekelne, de ha tényleg barátság, akkor úgy folytatnám mintha nem történt volna semmi.
45f
Örök vitatéma. Maga a szexkapcsolat azt jelenti, hogy bármiféle kötöttségek nélkül szexelsz a másikkal = amikor épp mindketten akarjátok.
Tehát elvileg nem vonatkoznak rá azok az íratlan szabályok, amik a párkapcsolatban (hűség, stb.).
Szerintem ha nem is elvárható, azért illik megbeszélni a másikkal az ilyesmi.
Más kérdés, hogy én nem kezdenék egyáltalán ilyen kapcsolatba.
Ez egy igen erős jelzés hol állsz nála a fontossági sorrendben (szex oké, de emberileg a legvégén a sornak). Hasonlóan kezelném én is. Ha szóba is állnék vele, akkor a sor legvégére tenném. S nem várnék rá ölbe tett kézzel - ama hónapok alatt én sem unatkoznék. Akkor találkoznék vele újra ha tényleg baromi jó volt vele a szex, de a helyén kezelném. Találkozó és viszlát, s akkor érek rá amikor nekem is jó.
Szexkapcsolat vagy sem, dugópajti vagy sem, annyi korrektségnek illene lennie mindenkiben hogy nem szó nélkül tűnik el, hanem legalább egy nyamvadt üzenetben jelzi most nem lesz pár hónapig. Nem kell magyarázkodnia, mert nem tartozik elszámolással, de illik ilyenkor is jelezni 1-2 sorban.
Férfinak nincs miért megsértődnie (vegye természetesnek, hogy nőnek azért a szexkapcsolat nem a megbecsültség csúcsa, ha többet nem kínált, akkor nem lehetnek elvárásai).
Nőtől érhető ha megsértődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!