Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként tényleg nem lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként tényleg nem lehet jó szexszel megfogni egy nőt vagy csak engem hozott össze válogatott pszichopatákkal, érdekemberekkel az élet?

Figyelt kérdés

Abban nincs semmi, hogy dícsérték a teljesítményemet, mikor velem voltak, nyilván egy nő se vallja be, ha valaki rossz az ágyban, kivéve ha nagyon rossz.

Gazdag nem vagyok, úgyhogy ez az érdek-szempont kiesett. Viszont még így is okozott számos meglepetést az élet.

Volt egy lány, aki éppen ezért cserélt le egy idősebb komára, aztán visszajárt még párszor, de végül összevesztünk és letiltott.

Volt egy másik, aki még akkor volt, amikor dohányoztam meg lazább életet éltem, neki az volt az érdeke, hogy tudott nálam cigit tölteni meg iszogatni. Mikor életmódot váltottam lapátra kerültem. Párszor még bepróbálkozott, de ő is letiltott, azt mondta uncsi vagyok és faszt bármikor talál.

Utána volt egy kolléganőm, akivel szexkapcsolatnak indult, aztán szerelmes lett, neki az volt az érdeke, hogy tőlem 15 perc sétára volt a munkahely. Mikor elköltöztem és máshol kezdtem dolgozni ritkultak az együttlétek, mindig közbejött valami és folyamatosan ha volt rajtam sapka, ha nem, mindenért kötekedett, míg ő is kijelentette, hogy egyetlen férfiért sem fog megalázkodni. A megalázkodás annyi lett volna, hogy mivel ő a szüleivel lakott és hozzá nem tehette be férfi a lábát (ez a része tényleg igaz volt) ő ment mindig a férfiakhoz, de nálam korán kellett volna kelnie, így csak a szabadnapjain ért rá ami miatt minden nap 50 üzenetben szívta a vérem, hogy biztos találok más nőt, ne tagadjam, hogy van más, stb.

Valóban nem akarok elköteleződni, de ezt nem is szoktam tagadni, soha senkinek nem szoktam hazudni. Mindig olyan nőket kerestem, aki szintén nem akar ennél többet. Ők maguk állítják ezt.

Az oké, hogy párkapcsolatokban elkerülhetetlen, hogy tele van érdekekkel, mert két ember gyakorlatilag teljesen összeköti az életét.

De szexkapcsolatokban is már ennyire az érdek dominál? Nem lehet, hogy legalább az mindkét fél számára az élvezetekről és a kölcsönös kielégülésről szóljon, ahol mindkét félnek megvan a maga szabadsága?

Miért kell az ilyen kapcsolatokban is belevinni a drámázást?

31/F

2023. febr. 1. 03:16
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Mert ilyen az emberi természet + az esetek többségében az egyik fél úgyis szerelmes lesz, és ez már automatikusan hozza is magával a drámát
2023. febr. 1. 04:49
 2/10 anonim ***** válasza:
16%

Jó szexszel minden nőt "meg lehet fogni", egy GARANTÁLTAN JÓ dugásért a nők 90%-a mindenre képes!

Ha valóban szuper lennél, akkor le sem tudnád vakarni a nőket!

Nekem(?) van egy pasim, akinél sorba állnak a nők, mert fantasztikus amire az ágyban képes - pedig inkább csórónak mondanám, és még csak nem is egy Adonisz!

2023. febr. 1. 06:13
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
A nők is imádják a jó szexet, de egy idő után a szex nem minden! Már ha nem csak a szex a cél.
2023. febr. 1. 06:40
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
A nők legtöbbjének nem elég a szerelemhez, hogy a férfi kemény és kitartó az ágyban. Talán azért nem, mert kell az érzelmi kapcsolat a szexhez, legalábbis a nagy többségnél. De tagadhatatlan, hogy létezik ilyen, te sem említesz érzelmet sem pozitív, sem negatív oldalon.
2023. febr. 1. 06:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Bocs, a #3-ra reagáltam.
2023. febr. 1. 06:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, a #2-re...
2023. febr. 1. 06:50
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

A szex keves

Olyan partner kell akiben bizom, akihez kotodom, aki szabadsagot ad, vagyis nem akar birtokolni, aki kepes ramhangolodni, a szexen kivul is jol erzem magam vele.

A jo szex az max pluszpont ezek melle.

2023. febr. 1. 07:02
 8/10 anonim ***** válasza:
33%

Alein Delon megmondta, mindegyik nő egy qva csak mindegyik másért baxik.

Ennyi. Érdek nélkül kevés nő van férfival

2023. febr. 1. 07:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Ki az az Alein Delon?

Egyébként minden cselekedetünk mögött érdek van... Más kérdés, hogy mi az az érdek.

2023. febr. 1. 20:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit értesz dràmázss alatt meg hogynmik ezek az érdekek amikről írsz...hisz neked is vannak rrdekeid a nő felé már alapból az hogy meg akarod dugni.Nem tudom miért érzed érdeknek de szerintem azt hogy valaki nálad tölti a cigit az nem az.....máshol szerinted nem tudja? Vagy mi? Lehet ezt a részét kicsit túlreagálod de nem tudom a teljes sztorit. A másik pedig az hogy főleg a hosszabb óta tartó szexkapcsolatokban egy idő után nagyon sokszor össze mosódik minden az érzelmekkel. Emberek vagyunk nem állatok,nem növények hanem nők és férfiak érző emberek lélekkel. Amég ezt nem fogod fel addig menj inkább kurvához attól elvárhatot hogy ne érezzen irántad viszont annak tényleg lesz feléd érdeke hiszen a lóvéd kell neki nem a farkad vagy te. A szex össze kapcsolja az embereket. Lehet hazudni hogy 0 érzelem nélkül működnek ezek a dolgok de ez kamu és ilyen nincs ezt el kellene fogadni. Egy ember nem mindig képes arra hogy befolyásolja az rrzelmeit pl egy ilyen kapcsolatban a nők nagy része szerelmes lesz. De van hogy a pasi lesz. De neked is tudnod kell ezt kezelni,beszélni róla stb...nem leszarni meg rinyálni hogy érdekből kefélnek veled meg hogy dráma meg stb...amég te azt várod a nőtől hogy érzelmileg egy fa darab legyen és csak a lábát tegye szét addig ne legyenek ilyen kapcsolataid. Ezeket kezelni kell. FÉRFINAK IS! NEM CSAK A NŐNEK!! Ezekbe. Akapcsolatokba is van dráma,vita,veszekedés,kibékűlés,nevetés ,sírás...de ha te ezt nem tudod elfogadni meg azt várod hogy tényleg csak pina legyen akkor tényleg kurvázz inkább.
2023. febr. 2. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!