Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként tényleg nem lehet jó szexszel megfogni egy nőt vagy csak engem hozott össze válogatott pszichopatákkal, érdekemberekkel az élet?
Abban nincs semmi, hogy dícsérték a teljesítményemet, mikor velem voltak, nyilván egy nő se vallja be, ha valaki rossz az ágyban, kivéve ha nagyon rossz.
Gazdag nem vagyok, úgyhogy ez az érdek-szempont kiesett. Viszont még így is okozott számos meglepetést az élet.
Volt egy lány, aki éppen ezért cserélt le egy idősebb komára, aztán visszajárt még párszor, de végül összevesztünk és letiltott.
Volt egy másik, aki még akkor volt, amikor dohányoztam meg lazább életet éltem, neki az volt az érdeke, hogy tudott nálam cigit tölteni meg iszogatni. Mikor életmódot váltottam lapátra kerültem. Párszor még bepróbálkozott, de ő is letiltott, azt mondta uncsi vagyok és faszt bármikor talál.
Utána volt egy kolléganőm, akivel szexkapcsolatnak indult, aztán szerelmes lett, neki az volt az érdeke, hogy tőlem 15 perc sétára volt a munkahely. Mikor elköltöztem és máshol kezdtem dolgozni ritkultak az együttlétek, mindig közbejött valami és folyamatosan ha volt rajtam sapka, ha nem, mindenért kötekedett, míg ő is kijelentette, hogy egyetlen férfiért sem fog megalázkodni. A megalázkodás annyi lett volna, hogy mivel ő a szüleivel lakott és hozzá nem tehette be férfi a lábát (ez a része tényleg igaz volt) ő ment mindig a férfiakhoz, de nálam korán kellett volna kelnie, így csak a szabadnapjain ért rá ami miatt minden nap 50 üzenetben szívta a vérem, hogy biztos találok más nőt, ne tagadjam, hogy van más, stb.
Valóban nem akarok elköteleződni, de ezt nem is szoktam tagadni, soha senkinek nem szoktam hazudni. Mindig olyan nőket kerestem, aki szintén nem akar ennél többet. Ők maguk állítják ezt.
Az oké, hogy párkapcsolatokban elkerülhetetlen, hogy tele van érdekekkel, mert két ember gyakorlatilag teljesen összeköti az életét.
De szexkapcsolatokban is már ennyire az érdek dominál? Nem lehet, hogy legalább az mindkét fél számára az élvezetekről és a kölcsönös kielégülésről szóljon, ahol mindkét félnek megvan a maga szabadsága?
Miért kell az ilyen kapcsolatokban is belevinni a drámázást?
31/F
Jó szexszel minden nőt "meg lehet fogni", egy GARANTÁLTAN JÓ dugásért a nők 90%-a mindenre képes!
Ha valóban szuper lennél, akkor le sem tudnád vakarni a nőket!
Nekem(?) van egy pasim, akinél sorba állnak a nők, mert fantasztikus amire az ágyban képes - pedig inkább csórónak mondanám, és még csak nem is egy Adonisz!
A szex keves
Olyan partner kell akiben bizom, akihez kotodom, aki szabadsagot ad, vagyis nem akar birtokolni, aki kepes ramhangolodni, a szexen kivul is jol erzem magam vele.
A jo szex az max pluszpont ezek melle.
Alein Delon megmondta, mindegyik nő egy qva csak mindegyik másért baxik.
Ennyi. Érdek nélkül kevés nő van férfival
Ki az az Alein Delon?
Egyébként minden cselekedetünk mögött érdek van... Más kérdés, hogy mi az az érdek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!