Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha valaki swinger bulikat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki swinger bulikat csinálna, de igazi házibuli jelleggel, fiatalokkal és válogatott társasággal ingyen, akkor járnál ilyen helyre?

Figyelt kérdés
2021. júl. 13. 15:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Te még mindig az vagy, aki más nőjét akarja megdugni, mert neki nincs?
2021. júl. 13. 15:27
 2/15 A kérdező kommentje:
Neeem, én cuckold vagyok, szóval pont az ellenkező
2021. júl. 13. 15:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Naná, hogy járnék, vinném csajomat is, hogy többesben dughassuk, régi fantáziám
2021. júl. 13. 15:33
 4/15 A kérdező kommentje:
Próbálok egy ilyen csapatot létrehozni, de nem egyszerű.
2021. júl. 13. 15:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én járnék
2021. júl. 13. 15:36
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én mennék szívesen, szerintem barátnőm is benne lenne :)
2021. júl. 13. 15:38
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen
2021. júl. 13. 15:43
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyenek és mennek is rá emberek. Sőt nyáron swinger utazást is szerveznek, hajóút minden és persze sok szex

Szerintem ha te akarsz szervezni, akkor swinger klubokban híreszteld a neked szimpatikus pároknak a dolgot, hátha szívesen elnéznek. Engem is szoktak hívni néha még régi ismerős párok, hogy menjek át hozzájuk, szerintem sok pár jobban szereti, ha otthon találkoznak, mint valami klubban. Persze csak olyanokat hívnak meg, akit ismernek már személyesen

N

2021. júl. 13. 15:45
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Van már ilyen privát klub, válogatott társaság (külsőleg, életkorra és az alap követelmény - normális - alapján is).

Tanács: minden pár, nő azt fogja kérdezni elsőre, hogy már hány pár, nő van. Különben egyből leveszik, hogy csak egy szóló pasi van aki nőket akar magához felhívni dugni. Azaz ha párban szerveznéd akkor van esélyed hogy esetleg más pár elmegy, s akkor is leginkább abban az esetben ha már ismered őket. Ha ez nem áll meg és esetleg oda is mennek, 2 perc múlva már jönnének is el, ha látják rajtuk kívül nincs ott senki.

2021. júl. 13. 15:52
 10/15 anonim ***** válasza:
És milyen feltételek lennének?
2021. júl. 13. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!