Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki swinger bulikat csinálna, de igazi házibuli jelleggel, fiatalokkal és válogatott társasággal ingyen, akkor járnál ilyen helyre?
Vannak ilyenek és mennek is rá emberek. Sőt nyáron swinger utazást is szerveznek, hajóút minden és persze sok szex
Szerintem ha te akarsz szervezni, akkor swinger klubokban híreszteld a neked szimpatikus pároknak a dolgot, hátha szívesen elnéznek. Engem is szoktak hívni néha még régi ismerős párok, hogy menjek át hozzájuk, szerintem sok pár jobban szereti, ha otthon találkoznak, mint valami klubban. Persze csak olyanokat hívnak meg, akit ismernek már személyesen
N
Van már ilyen privát klub, válogatott társaság (külsőleg, életkorra és az alap követelmény - normális - alapján is).
Tanács: minden pár, nő azt fogja kérdezni elsőre, hogy már hány pár, nő van. Különben egyből leveszik, hogy csak egy szóló pasi van aki nőket akar magához felhívni dugni. Azaz ha párban szerveznéd akkor van esélyed hogy esetleg más pár elmegy, s akkor is leginkább abban az esetben ha már ismered őket. Ha ez nem áll meg és esetleg oda is mennek, 2 perc múlva már jönnének is el, ha látják rajtuk kívül nincs ott senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!