Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok úgy, hogy valakivel több hónap vagy év kihagyás után újra szexeltetek?
Figyelt kérdés
Nekem van 1 lány akivel már 10 éve tart ez. 3évig volt szeretőm, közben mindkettőnknek volt párja. Aztán 2 év szünet, utána 1 év, aztán az idén volt időszak mikor havonta, 2 hetente... 3 komoly kapcsolatotát csalta meg velem. Ha volt hasonló sztoritok kíváncsi vagyok rá.2023. okt. 21. 06:24
1/9 anonim válasza:
Igen volt és van is így :)
A leginkább visszatérő ilyen partnerem az ex feleségem.
2/9 anonim válasza:
Nincs ilyen, mert én nagyon jól le tudok zárni. Ha azt mondom vége, akkor vége. 30/F
3/9 anonim válasza:
14 évesen osztálytársnőmmel elvettük egymás szüzességét. A 20 éves osztálytalálkozónk után egy motelban kötöttünk ki...
5/9 anonim válasza:
Igen,és arra lett jó,hogy mennyire örülök hogy nem lett több,mint egy együtt járás.
6/9 anonim válasza:
Mekkora király vagy. Ja csak álmodban. Sebaaaaj.... 😄
7/9 anonim válasza:
A nagy távolság miatt az alkalmi partneremmel csak pár havonta tudunk találkozni.
8/9 anonim válasza:
Nekem is volt több ilyen is. Amig baratnőm volt nyilván nem, aztán kb szakítás másnapján már ujra :D
9/9 érdeklődő35 válasza:
1# a szexen kívül semmiben sem voltatok egy hullámhosszon?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!