Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25 év kozotti pasi es 35-45 eves no kozott volt akivel tortent ilyen?
Figyelt kérdés
Eletkor es nem is erdekel?2023. nov. 8. 22:20
1/15 anonim válasza:
Velem. Részleteket nem kérdeztél így nem írom.
Akkor 24 voltam férfi ő 37 éves nő.
Dugtunk ahol tudtunk
2/15 anonim válasza:
Igen történt ilyen, 25 voltam, a partnerem 42 na és??? Mindkettőnknek jó volt, másra meg nem tartozik.
3/15 anonim válasza:
25 voltam a nő 42 járt hozzánk napszámba hajlongott előttem jobbra balra én meg megkérdeztem hogy nincs kedve e dugni erre ő hát én hogy gondoltam ő férjes asszony(férj börtönben volt) mondom neki akkor nem? Erre ő hát azt nem mondtam telszamot cseréltünk és még este vissza mentem érte és ki vittem a határba az egy jó nyár volt😝 utána kollégám (utáltuk egymást)felesége is meg volt aki 38 volt akkor..
4/15 anonim válasza:
Csak fizetős volt még eddig ennyi idős:D
22F
5/15 anonim válasza:
A világon nincs akivel "ilyen" történt volna. Aki ezt állitja az lodit csak. (Tudod, ha elárulnád mi az az "ilyen", akkor könnyebb lenne találni esetet!)
6/15 anonim válasza:
Az számít, hogy 14 évesen 21 éves nő, 16 évesen 46 éves nő, és mostanában 32 évesen 43 éves nő?
A legjobb élmények am!
Sok szex, sok squirt, és sok orgazmus mindenkinél....
Egész éjszakákat dugtunk át!
35/F
7/15 anonim válasza:
Nekem 20 évesen 70 éves nőm volt
8/15 anonim válasza:
Ma már 90 éveseket is bevállalok
9/15 anonim válasza:
Igaz én nő vagyok (30 éves), de volt egy laza kapcsolatom életem első ,nyilván akkor már exfőnökével (ő 49 éves). Nem rég ért véget. Nem bírta az iramot 😄.
10/15 anonim válasza:
16f-36n
18f-29n
19f-30n
Mindhárom csak alkalmi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!