Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy valaki milyen testalkatú nőkre gerjed változik az élete során?
10. Érdekes módon egyszer voltam fenn nemrég Badoon (nem ismerkedni, van párom) és több száz szívet kaptam. Nem vagyok elől deszka, hátul léc.
Szóval ez így eléggé fals infó. Akinek csak a test vonzó, az sajnos agyilag sem érett. Mondjuk jobb is, ha az nem próbálkozik. Nem is lenne miért.
11. Nyilván akik így nyilatkoznak, sajnos nem felnőttek agyban. Láthatod, van erre sok példa. Hasonló cipőben járok mint te, mondjuk én mindig is sportos voltam ezek mellett. Sok kérő lett volna, de nekem inkább a belső tulajdonságokat kellett előre helyezni, hogy ott teljes mértékben passzoljunk. Érzelmek, intelligencia, EQ, IQ.
Szóval rá se ránts, a fröcsögő emberek 90%-a még igazi nővel sem volt, nem tudják mit beszélnek. :)
(Arc nélkül nyilván mindent meg mernek maguknak engedni, kis szendék.)
14. Erről beszéltem én is. Nem a test miatt lesz feltétlenül valaki vonzó..
Szemek, testbeszéd, megnyilvánulás, hozzáállás.
12-es válaszomra visszautalva:
Attól hogy le vagyok pontozva, a tényen sajnos nem változtat.
Nem alkat függő, ki mennyire lesz vonzó. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!