Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az hogy valaki milyen testalka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hogy valaki milyen testalkatú nőkre gerjed változik az élete során?

Figyelt kérdés
Azt sokan mondják, hogy a vékony testalkatú nők az ideálisok, mert ők valahogy a fiatalosabb, kislányos formákhoz állnak közelebb. Az érettebb, középkorú férfiaktól meg többtől hallottam milyen jó az asszonyos nő, van mit fogni rajta és felszabadultabb már a testét illetően.

2023. nov. 6. 13:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
94%
Én valódi telt vagyok, nem a dagi eufemizmusa. Saját tapasztalatom az, hogy csak a kamaszkor volt nehéz, a felnőtt években mindig megtalált az, akinek meg kellett találnia. Itt olvasok érthetetlen fröcsögő kommenteket, ha egy nő nem vékony, de a saját életemben sosem bántott senki (kivéve kamaszkor)
2023. nov. 6. 15:19
 12/32 anonim ***** válasza:
24%

10. Érdekes módon egyszer voltam fenn nemrég Badoon (nem ismerkedni, van párom) és több száz szívet kaptam. Nem vagyok elől deszka, hátul léc.

Szóval ez így eléggé fals infó. Akinek csak a test vonzó, az sajnos agyilag sem érett. Mondjuk jobb is, ha az nem próbálkozik. Nem is lenne miért.

2023. nov. 6. 15:23
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

11. Nyilván akik így nyilatkoznak, sajnos nem felnőttek agyban. Láthatod, van erre sok példa. Hasonló cipőben járok mint te, mondjuk én mindig is sportos voltam ezek mellett. Sok kérő lett volna, de nekem inkább a belső tulajdonságokat kellett előre helyezni, hogy ott teljes mértékben passzoljunk. Érzelmek, intelligencia, EQ, IQ.

Szóval rá se ránts, a fröcsögő emberek 90%-a még igazi nővel sem volt, nem tudják mit beszélnek. :)

(Arc nélkül nyilván mindent meg mernek maguknak engedni, kis szendék.)

2023. nov. 6. 15:24
 14/32 A kérdező kommentje:
Nekem is inkább a telt nők tetszenek, de ahogy már írták nem csak a test számít, hanem az igényesség, érzelmek is.
2023. nov. 6. 15:32
 15/32 anonim ***** válasza:
86%

14. Erről beszéltem én is. Nem a test miatt lesz feltétlenül valaki vonzó..

Szemek, testbeszéd, megnyilvánulás, hozzáállás.

2023. nov. 6. 15:34
 16/32 anonim ***** válasza:
15%
Akár sokszor is!
2023. nov. 6. 15:47
 17/32 anonim ***** válasza:
88%
11es vagyok, és igen, a felnőtt férfiak a kémia utàn mennek, nem a standardok utàn. Van szèpség 45, 55, 65 és 65 kg felett is. A női test és lélek változatos.
2023. nov. 6. 15:51
 18/32 anonim ***** válasza:
67%

12-es válaszomra visszautalva:

Attól hogy le vagyok pontozva, a tényen sajnos nem változtat.

Nem alkat függő, ki mennyire lesz vonzó. :)

2023. nov. 6. 16:35
 19/32 anonim ***** válasza:
22%
Kedves Kérdező! Mi volt a kérdéssel a motivációd? #11
2023. nov. 6. 17:06
 20/32 A kérdező kommentje:
Bevallom nekem is a telt nők tetszenek, de társadalmilag jobban elfogadott, hogy vékonyabb barátnője legyen valakinek. A mostani barátnőm is csinos, de hiányoznak a nagy mellek, fenék és érdekel mennyire lehet ezzel együttélni hosszú távon. Mert így nagyon jó vele, nagyon intelligens lány és jó közös programokat tudunk szervezni, szóval azért nem csak a testi adottságok számítanak, de azok is.
2023. nov. 6. 17:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!