Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy valaki milyen testalkatú nőkre gerjed változik az
élete során?
11-es vagyok megint. Ez kizárólag a Te döntésed, hogy tudsz-e/akarsz-e kötődni a barátnődhöz, miközben teljesíti Neked a társadalmi normát. Elég sivár egy társadalom az, ahol egy 67kilós nő (jómagam) nem "elfogadott" társadalmilag, vagy "fel kell vállalni" urambocsá' egy 100 kilósat. Azt is elkeserítő olvasni, hogy a kérdezőnek "megadatott" a társadalom kívánsága szerinti nő, de "hiányzik" neki a nagy mell és fenék. Én ezt "alulválasztásnak" hívom cinikusan, amikor a vékony, sudár nej mellől kopogtatnak be hozzám uraságok. Nem tudok erre mit mondani, nem ad "elégtételt", ahogy tepernek.
2023. nov. 6. 17:25
Szerintem sokféle alkat lehet vonzó, mind másképpen. A kisugárzása, a mozgása, a szeme, a mosolya az, ami igazán megfog a külsőben.
2023. nov. 6. 17:26
Egészen kiskamasz korom óta a ducibb lányok tetszettek, csak mellette nagyon önbizalomhiányos voltam. Volt egy lány a suliban aki nagyon tetszett, vastag combok, párnás derék, formás pocak, nagy mellek... de tényleg szó szerint odanézni alig mertem. Aztán egyszer megtudták az osztályban, h tetszik. Jött a "nagy kufferbe jobb pakolni" és stb szövegek, nem esett jól. Magamban is tartottam ezt sokáig, első 2 barátnőm vékony volt és izmos. Másodiknál viszont már jött az, hogy ha nem volt meg úgy az összehangolódás, akkor nem is nagyon állt fel. Akkor azthittem nem is vált ki belőlem semmit egy meztelen nő, hogy biztos valami bajom van. Eléggé padlóra küldött lelkileg. Megromlott a kapcsolat, szétmentünk.
Harmadik párom egy kis 160 magas 100 kilós termékenységszobrocska volt. Na nála éreztem először, hogy bizony én is férfi vagyok.
De az ízlésem azóta is változatlan, csak engednem kellett élvezni ami tetszik.
2023. nov. 6. 18:15
Igen. Főként az igényeit adja lejjebb az ember, meg aztán mivel ő maga is öregszik, neki is jobban elfogadhatók az idősebb nők is.
2023. nov. 6. 19:41
24. Ha lejjebb adod, akkor már régen rossz. De remélem itt nem az alkatra gondolsz.
2023. nov. 6. 20:31
24-es. Ha a saját korosztályod tetszik elsősorban az nem lejjebb adás.
Illetve lehet csak magamból indulok ki, de nekem valamiért mindig az a korosztály +- 5 6 év tetszett ahova én is tartozom.
2023. nov. 6. 23:07
2023. nov. 6. 23:10
nem hiszem regen is a pici vekony csajokat szerettem és most is
2023. nov. 7. 06:00
Ex által változott kicsit de még mindig bejönnek a nem anorex de tőlük egy kicsit teltebb lanyok nyílván még a mindig normal alkat alatira gondolok a normal is teljesen jó sőt még az izmos is mióta edzeni járok leginkább de amikor kezd átmeni a ferfias nő külsőbe az már nem.. és exem teltebb volt a normáltól tehat tudtam benne kapaszkodni nem zavart de azóta ez is nézet..
2023. nov. 7. 06:04
Akkor tedd össze a kettőt! Van olyan hogy szép sudár, vékony, de közben van teste is, nagy cici, kerek formás fenék, lapos has. De van normális karja is pl. közben. Ezt úgy hívják hogy nőiesen sportos.
2023. nov. 9. 19:08
További kérdések: