Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy felnőtt oldalon hogyan kell lezárni egy beszélgetést?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy itt vagy egy hasonló oldalon ahol ismerkedni lehet és chatelni valaki rádír, te unatkozol és válaszolsz de x üzenet után rájössz, hogy nem ő lesz az akivel jól fogsz szórakozni. Mit csinálsz?2023. nov. 5. 11:25
11/13 anonim válasza:
Ismerkedés a cél vagy csak fantáziálás/más szaxualitásának a megismerése?
Én mindig leszögezem hogy ennél az oldalnál tovább nem megyek. Se személyes dolgok se kép. Van akinek ez nem felel meg, az nem ír többet. A többiekkel meg addig megy amíg mindkettőnket izgaz a dolog. Ha valaki elunja nincs harag. Volt akivel ellaposodott, más kérdésnél más témában rámírt aztán újra beindult.
Aki meg megsértődik/behisztizik le is tiltom
12/13 anonim válasza:
Simán egyszerűen csak bezárom a lapot, kikapcsolom a gépet, majd felgyújtom, és lemondom az internet előfizetésemet.
13/13 anonim válasza:
Meg szoktam írni, hogy nem szeretnék többet beszélgetni, és azt is meg szoktam írni, hogy miért.
Amikor valaki egyszer csak nem ír, azt bunkóságnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!