Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy felnőtt oldalon hogyan kell lezárni egy beszélgetést?
Ember függő !
Van aki egyszerűen nem ír többet , van aki elnézést kér és megmagyarázza az okokat és úgy köszöni meg az addigi kapcsolat tartást , illedelmesen .
Leírom, hogy sajnos nem őt keresem!
Ennyi.
Nem Ghost-ingolok (nem tűnök el szó nélkül), mert annál parasztabb, bunkóbb dolog nem igazán létetik a szememben!
Nagyon sok ilyem volt. Vagy ő nem írt többet, vagy én untam el az egyszavas válaszokat és hagytam.
Vagy szubmisszív pasi volt ami egyáltalán nem izgat, de nem magyarázkodok ne vegye sértésnek nincs azzal gond csak nekem nem jön be
Volt akinek elment a kedve miután megtudta hogy túlsúlyos vagyok pedig tudta hogy úgyse találkoznék innen senkivel
Magyarázkodni nem szoktam.
Olyan is volt hogy hirtelen felindulásból töröltem az egész felhasználót
ma 11:45
Kifejtenéd, hogy adott esetekben, hogyan kell lezárni?
" Ne haragudj de nem hiszem hogy egymást keressük,köszönöm az eddigi beszélgetést/válaszaidat minden jót neked szia"
N29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!