Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az mennyire gáz (vagy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire gáz (vagy nem gáz), hogy harmincas nő létemre nem vágyom komoly, csak alkalmi, laza kapcsolatokra?

Figyelt kérdés
Túl vagyok egy váláson és sok félresikerült kapcsolaton és úgy vagyok vele, hogy inkább élek a mának, élvezem amit egy laza, kapcsolat adhat. Persze ezekben is kell a kölcsönös tisztelet, szeretet (nem szerelem!!!), de itt legalább senki nem kér számon, nem kell folyton együtt lenni, heti párszor találkozunk, kávézgatunk, szexelünk pár baromira jót és mindenki megy haza a maga kis otthonába.
2023. nov. 5. 06:43
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Tetszik, hogy privátban írjak az 50, 60 plusszos pasik, hogy gáz vagyok, mert ők életük asszonya mellett milyen boldogok, aztán mégis itt verik a farkukat , ebben a kategóriában 😄!
2023. nov. 5. 15:55
 32/39 anonim ***** válasza:
51%
Egyébként ha aztán mindenki megy haza saját magához, akkor hol szexeltek? Szállodában? 😃
2023. nov. 5. 16:50
 33/39 A kérdező kommentje:
32-es. Lehet rosszul fogalmaztam. Szóval vagy nálam (általában nálam), vagy a pasiknàl vagyunk, és ha kiéltük magunkat, mindenki, aki nem otthon van, megy haza . Nincs együtt alvás meg hasonlók. Gyűlölök bárkivel együtt aludni, néha néha fordul csak elő. Talán így érthetőbb.
2023. nov. 5. 17:15
 34/39 A kérdező kommentje:
*pasinàl vagyunk (javítok).
2023. nov. 5. 17:16
 35/39 anonim ***** válasza:
Igen, erre gondoltam, köszi. :) Amúgy megvan az állandó partner?
2023. nov. 5. 17:18
 36/39 A kérdező kommentje:
Hol igen, hol nem. Van hogy szeretek szünetet tartani. És Általában nem szoktam évekig állandó emberrel lenni. Utána már nekem uncsi. És inkább keresek mást.
2023. nov. 5. 17:21
 37/39 anonim ***** válasza:
51%
Hát, irigylem a szerencséseket. 😄
2023. nov. 5. 17:22
 38/39 érdeklődő35 ***** válasza:

A válásod is hasonló okból történt? már untad, untátok egymást?

Nem rossz amit csinálsz, csak ne legyen egyik félnek se több a dolog. Vagy ha igen, attól még fogadja el, ha a másik szeretne a továbbiakban is ugyanúgy élni, szórakozni

2023. nov. 5. 17:23
 39/39 A kérdező kommentje:
A válás egy tök más ok miatt volt és én mondtam ki, hogy legyen vége, hogy ő egy teljesen új életet kezdhessen. Olyat, amilyet én nem tudok sajnos megadni neki...
2023. nov. 5. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!