36 éves férfi vagyok, Budapesten élek, független vagyok, van munkám. Már évek óta nincs kapcsolatom de nagyon szeretnék egy független 30-35 év közötti ( korombeli ) lányt találni. Mi a véleményetek?
Mi lehet a gond? Más is küszködik nehézségekkel ebben a korban? Én azt veszem észre, hogy 40-hez közelítve a nők jobban megnyílnak, többet írnak, érdeklődnek, de pont a fenti korosztály tehát a 30-35 év közöttiek nem írnak vissza semmilyen társkeresőn, élőben nem adnak jeleket.
Köszönök minden javaslatot és tapasztalatot női és férfi oldalról egyaránt.
3-as: tudom messziről jött ember azt mond amit akar de nem vagyok csúnya, sőt helyesnek mondott. Jóképűnek, és a magasságom, testalkatom is jó. Nem vagyok modellalkat de teljesen jó, szóval nem ez a gáz. A nők elvárásai vannak az egekben.
4: ebben van valami persze de mégse jó egyedül megöregedni...ezért is vesz annyi nő kutyát magának...gyerek/pasi pótlék...
Képet linkelj magadról
29N
Én azt vettem észre magamon, hogy már nincs kedvem beletenni az energiát így 37 évesen. Korábban folyamatosan "űztem az ipart", folyamatosan kommunikáltam nőkkel és randiztam, de most már nincs kedvem a semmiről beszélni és állandóan azon küszködni, hogy fenntartsam az érdeklődést.
Az se segít, hogy a nők többsége rettenetesen unalmas és sekélyes ha a hobbikról van szó, ezért hosszabb távon nincs bennünk semmi közös a szexen kívül. Már azelőtt elmegy az ember kedve az egésztől, hogy belekezdene.
"Nekem van egy nagyon tündéri 35 éves kolléganőm (jogász) es ő is nagyon régóta vágyik már kapcsolatra, társra. De azt látom rajta, hogy belefaradt,..."
Az üzenet:
Hol a csapda?
Szia
Miért kell egy normális válaszbol rögtön azt fektetelezni, hogy csapda? Kértem tőled valamit? Rá akartalak venni valamire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!