36 éves férfi vagyok, Budapesten élek, független vagyok, van munkám. Már évek óta nincs kapcsolatom de nagyon szeretnék egy független 30-35 év közötti ( korombeli ) lányt találni. Mi a véleményetek?
Mi lehet a gond? Más is küszködik nehézségekkel ebben a korban? Én azt veszem észre, hogy 40-hez közelítve a nők jobban megnyílnak, többet írnak, érdeklődnek, de pont a fenti korosztály tehát a 30-35 év közöttiek nem írnak vissza semmilyen társkeresőn, élőben nem adnak jeleket.
Köszönök minden javaslatot és tapasztalatot női és férfi oldalról egyaránt.
Sziasztok!
Sajnos én is hasonló cipőben járok. Nem vagyok egy Adonisz, de szerintem azért bőven normális fizimiskám van.
Hiába teszek fel jó képeket, amin rendesen látszik, hogy ki és mi vagyok, teljesen felesleg.
100 féle módon leírtam már, hogy mit szeretnék, milyen vagyok, eddig senkit nem érdekelt. Pedig az élet több területén is eléggé helytálló vagyok.
Megírtam már 1000 levelet, személyre szólóan mégse jött rá válasz.
Lassan eléggé kezd alább hagyni a lendület, de olyankor jönnek szembe 1000-vel az olyan egyedülálló nők a társkeresőkön, akik pici babával keresnek párt. Akkor wtf?
Én családcentrikus vagyok, nem hagynám ott a párom a csöppséggel, de ezek után ilyen nők inkább ne írjanak.
Szóval tisztelet a kivételnek, de max az ismerőseim között láttam eddig normális nőt, de ott is már harmonikus család van.
Ha megvan a csodaszer, akkor majd írjatok! Addig is kitartást!
22-es: köszönöm hogy megosztottad velem/velünk a gondolataidat.
Nos én 37 vagyok már azóta és továbbra sincs semmilyen változás. Nincsenek irreális elvárásaim, egy tisztességes, igényes, értelmes nőt keresek aki családcentrikus ( de neki még nincs ) és pár évvel fiatalabb nálam. És persze belátható közelségben él ( fővárosban élek tehát azért nem a világ végén ).
Eredmények? Semmiről nem tudok beszámolni. Egyszerűen a 30-as nőknek eszméletlen elvárásaik vannak. Ha elsőre csak 1 dologban eltérést látnak máris dobbantanak. Mindenkit az első, második, harmadik szerelmükhöz hasonlítanak ha egyáltalán túl vannak rajta.
Szomorú de ebben a korban szinte lehetetlen már találni tisztességes komoly kapcsolatban gondolkodó nőt.
Vagy nagyon fiatal nők érdeklődnek ( nálam nem de hallani ilyet ), de ők meg csak az anyagi biztonság miatt. Vagy pedig az elvált anyukák akikkel szerintem egy másik elvált értené meg magát de olyan aki még nem volt házas az nem.
Nehéz nagyon nehéz de nem adom fel még 1-2 évet adtam magamnak aztán feladom mert úgy látom hogy ebben a korban ( értsd a nőknél 30-35 ) már nem akarnak a nőt igazából senkit, akik egyedül maradtak, elfogadták, maximum alkalmiban gondolkoznak vagy cölibátus.
37F
24-es mondjuk hogy ha kapcsolatban vagy és ezen lamentálsz az nagyon rossz jel.
Én viszont úgy vagyok vele hogy csak akkor lépek bele egy kapcsolatba ha a másik is a sírig kívánja azt építeni, ápolni és dolgozni rajta nap mint nap. Természetesen keresztényi hitben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!