36 éves férfi vagyok, Budapesten élek, független vagyok, van munkám. Már évek óta nincs kapcsolatom de nagyon szeretnék egy független 30-35 év közötti ( korombeli ) lányt találni. Mi a véleményetek?
Mi lehet a gond? Más is küszködik nehézségekkel ebben a korban? Én azt veszem észre, hogy 40-hez közelítve a nők jobban megnyílnak, többet írnak, érdeklődnek, de pont a fenti korosztály tehát a 30-35 év közöttiek nem írnak vissza semmilyen társkeresőn, élőben nem adnak jeleket.
Köszönök minden javaslatot és tapasztalatot női és férfi oldalról egyaránt.
Én azt vettem észre magamon, hogy amikor maximális energiát dobok egy ismerkedésbe, tényleg sokat érdeklődöm, nyitott vagyok, akkor azt közvetítem magamról, hogy kihasználható vagyok. Egytől egyig mindegyik úgy gondolta, hogy én majd eltartom. Míg dolgozok, ő vígan éli az életét, és még suttyó paraszt módra is bánhat velem. Aztán meglepődnek, hogy ez nekem nem oké.
Szóval kb tegnap döntöttem el, hogy soha a büdös életben nem "teperek" többet egy férfi figyelméért. Ha akar valamit, mozduljon meg, akkor legalább ő is tett hozzá valamit. Így talán kiszűrhetőek azok, akik anyukát keresnek párkapcsolat helyett.
Felejtsétek már el ezt a "helyes vagy, lesz nőd dumát"! Ez működhet mondjuk kb 30 éves korig, de csak akkor ha elég rámenős is vagy.
A nőknek az a lényeg hogy a pasinak pénze/karriere, vagy legalább karrierpotenciál legyen. Ezen túlmenően minél magasabb, izmosabb annál jobb.
És itt van még a társadalmi pozíció, ami fontos nekik.
Lehetsz te akármilyen helyes, ha bénabéla munkád van bénabéla fizetéssel.
Ja, és az átlagos srác jobb ha elfelejti a társkeresőket, ott csak a felső 10-15% férfi rúg labdába.
Szóval, hogy válaszoljak is, menj társaságba! Szocializálódj! Hagyd a Tindert meg az ilyen xarságokat, ott soha nem találsz a saját kategóriádnak megfelelő nőt!
14-es abszolút egyetértek veled. 30 felett a pénz a lényeg, az autó, a lakás, a társadalmi státusz, a doktori cím, az ismerettségi kör, a családi háttér stb., a személyiség és külső az nem számít annyira, sőt....egy domináns családfenntartó alfa kell.
A társkeresőt meghagyom a nőknek, mert úgyis 100 nő ugyanazt az alfát választja, majd osztozkodnak rajta.
Férfiként ezeken nem szabad fent lenni, csak hülyét csinál magából az ember.
A sírás bizony. No meg 40 év körül még mindig egyedül cangázó, felépített karrierrel minimum 2 diplomával rendelkező, kielégületlen punák tömkelege, akik egymást győzködik arról, hogy nincsenek "normális" férfiak...
Azt addigra már elfelejtik, hogy 5-10 éve még simán lepattintották az amúgy hozzájuk passzoló próbálkozó pasikat, akiktől mostanra már gyerekük lehetne, no az nem kellett. Marad a siránkozás!
"Ez egyedül a top 5%-os alfáknak jó hogy minél több nővel lefeküdjenek."
Totálisan igaz. És - slusszpoénként - a felső 5-10% "garázdálkodásait" hajlamosak a nők kivetíteni az egész férfitársadalomra. Innen már meg is érkeztünk a prekoncepcióhoz, hogy minden férfi csak egy aljas szexállat aki csakis AZT akarja!!! Iszonyatos károkat okoztak/okoznak a társkersők! A legjobb az lenne ha ezt minden férfi felfogná és hagyná az összeset a pichába. De szerintem a normálisabbak közül egyre többen és többen jönnek rá tehát vannak jó tendenciák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!