Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz (vagy nem gáz), hogy harmincas nő létemre nem vágyom komoly, csak alkalmi, laza kapcsolatokra?
30 éves férfi vagyok. Régen én is komolyat akartam, tettem érte, nagyon el akartam érni...több próbálkozás után nem jött össze.
Most úgy állok hozzá, hogy nekem bőven elég tud lenni a lazább, barátság extrákkal dolog. Nem csak szex, hanem jó beszélgetések, közös programok stb. Olyan, mint egy kapcsolatban, csak nem komoly kapcsolat, nincsenek 5-10-100 éves tervek, így-úgy-amúgy imádlak édes pici bügyürü...
Kielégítő tud lenni egy ilyen kapcsolat is és tart amíg tart.
Úgy gondolom idővel ilyenből lehet komolyabb kapcsolatom, ha valóban olyat találok akivel többet is el lehet képzelni.
Simán elfogadom, hogy van ilyen nőben is és nem tartom gáznak ezt. Bár én a tartósabb lazább híve vagyok. Ha valaki faxról faxra száll az is az ő dolga, ha fizikailag és lelkileg ezt jól tudja kezelni, akkor legyen boldog így :)
#23:
Most is és akkor is amikor klimaxolsz :D sőt még utána is :D
Viszont ami fontos, hogy mindig legyél korrekt, még ha néha jó lehetőségektől is esel el emiatt :)
#23 Ha egészséges leszel, a klimax után fogod csak igazán
élvezni a szexet!
Én is arra vágyom, 60 évesen.
Össze jöhetnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!