Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nehany pasi miert szereti ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehany pasi miert szereti ha egy lany magasabb, majdnem egymagas veluk?

Figyelt kérdés
2023. nov. 4. 16:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
Szeretik a hosszú combokat
2023. nov. 4. 17:04
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
Én is szeretem a magas lányokat, és a hosszú combok is tényleg jók. De nálam azért ne legyen magasabb, én is 180 fölött vagyok.
2023. nov. 4. 17:12
 3/11 anonim ***** válasza:

Ahogy írták, a hosszú lábak miatt. Meg az férfias, amikor egy magas nőd vad.

[link]

[link]

[link]

Mondjuk normális nő, 13 éves kor felett, már nem görcsöl ilyenen.

2023. nov. 4. 17:28
 4/11 A kérdező kommentje:
Miért férfias, ha magas nője van valakinek?
2023. nov. 4. 17:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Egyebkent nem arrol beszelek, amikor magasabb a no.
2023. nov. 4. 17:33
 6/11 anonim ***** válasza:
36%

"4/5 A kérdező kommentje:

Miért férfias, ha magas nője van valakinek?"

Trófea. Egy magas, formás, dekoratív nő, emeli a férfi tekintélyét.

2023. nov. 4. 17:48
 7/11 anonim ***** válasza:
60%

nem tudom, valami fetis lehet, vagy ilyen passziv ferfi/fiu.

nekem nagyon lehangolo ha egy magas velem egy lany. legalab 7-10 centivel legyen alacsonyabb nalam.

2023. nov. 4. 17:52
 8/11 anonim ***** válasza:
25%
Nekem férfiként olyan pedo-s, amikor látok párokat, ahol a srác, akár 1-2 fejjel magasabb a lánynál. Ilyenkor mindig Thaiföld ugrik be, ott láttam ilyen 180 centis turista pasikat, 150 centis kislányokkal/kisfiúkkal sétálgatni a bulinegyedekben. :(
2023. nov. 4. 17:59
 9/11 anonim ***** válasza:
192 centimmel baromi szexi volt, mikor bankettre a majdnem 180 cm magas csoporttársnőmmel együtt mentünk el, és ehhez még magassarkút vett. Kb nem volt ember, aki nem mondta el, hogy milyen jól nézünk ki ott. És nekem is nagyon jó érzés volt táncolni vele, hogy nincs nagy magasságkülönbség. Meg ahogy telt az este, volt már csók is meg minden :) Sajnos nem tudtam megtartani, pedig....
2023. nov. 5. 10:42
 10/11 anonim ***** válasza:
90%

Lehet, én vagyok a defektes, de 183 cm magas férfiként nekem pont, hogy a velem egymagas vagy pár centivel alacsonyabb lányok tetszenek. Imádom, hogy állva is szembenézünk egymással, szeretem a hosszú lábakat. Nem tudok erre magyarázatot adni.

Engem pont az ilyen 150 centis csajok izgatnak fel kevésbé.

2023. nov. 6. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!