Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek tetszenek a magasabb pasik?
Figyelt kérdés
190 cm vagy annál magasabb? Ti milyen magasak, alkatúak vagytok?2021. szept. 20. 13:09
1/24 anonim válasza:
Imádom a magas férfiakat.
170/telt
4/24 anonim válasza:
Én kb 170-175 centiig szeretem a férfiakat.
Afölött már úgy néznénk ki egymás mellett, mintha apu kísérné oviba a kislányát.
Sportos, átlagos alkat, 158 cm test”magasság”
5/24 anonim válasza:
Imadom, ha egy ferfi magas. Biztonsagot ado erzest nyujt.
Parom 186 centi, en 168 centi es normal testalkatu (62 kg) vagyok.
6/24 anonim válasza:
Szeretem bizony. 180 felett, ha lehet. Én 170 vagyok, vékony.
7/24 anonim válasza:
Hát igen nekem volt 154cmes barátnőm, 192 cm magasként kicsit furán éreztem magam mellette néha:D
8/24 anonim válasza:
180 a max. A többi olyan egészségtelen.
9/24 anonim válasza:
Igen,mert én is magas,180 cm vagyok.
10/24 anonim válasza:
Szeretik a nők a magas pasikat, de önmagában a testmagasság még édeskevés a sikerhez. Mintha azt kérdeznéd szeretik-e ha két lába van, persze hogy igen, mégsem válik mindenki csajozógéppé mert két lába-keze-füle van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!