Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek tetszenek a magasabb pasik?
Figyelt kérdés
190 cm vagy annál magasabb? Ti milyen magasak, alkatúak vagytok?2021. szept. 20. 13:09
13/28 anonim válasza:
Kár, 200 centis vagyok és tényleg. :)
14/28 anonim válasza:
Csak ha a gatyájában is sok a centi!
15/28 anonim válasza:
Igen, de csak ha izmos is hozzá.
16/28 anonim válasza:
#15 vagyok, bocsi lemaradt
182cm átlagos alkat
17/28 anonim válasza:
Nagyon is, 165 cm vagyok, emiatt kis cukinak szoktak mondani, 55 kg, de van mit fogni rajtam, sportoltam, odafigyelek magamra. Mindig megnézem a magas férfiakat, tetszik a magas vékony testalkat, és gyengém is, vagy, ha van rajta minimális izom, szoktam nézni milyen jó eres a karja, v. hosszúak az ujjai, valamiért beindít.
18/28 anonim válasza:
158 cm-esként a 2m felettiek tetszenek!
Tutti hogy beteg vagyok.
20/28 anonim válasza:
162cm vagyok. Tetszenek a magas srácok, az azért általában úgy 185-190 centi körül meg szoktam állni, mert egy igazán colos csávó mellett olyan lennék mint egy törpe.😅 konkrétan fel kell emelnem a kezem kb ha kézen fogva akarunk sátáni. Tényleg óvodás effektus.😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!