Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok bejön neked, ha egy pasi magasabb?
Figyelt kérdés
190 cm vagy magasabb? Te milyen magas vagy és milyen az alkatod?2023. szept. 24. 10:57
2/8 anonim válasza:
Az lemaradt, hogy én 161 vagyok.
3/8 anonim válasza:
Minél magasabb egy férfi, annál jobban tetszik minden nőnek.
4/8 anonim válasza:
Őszintén!! Láttál, hallottál már olyat, hogy valakinek ne lenne vonzó egy magas pasi?
Szerinted miért egyedülálló az a sok alacsonyabb pasi akiket látsz?
5/8 anonim válasza:
Majdnem 180cm vagyok, csakis a magas férfiakat szeretem.
N
6/8 anonim válasza:
Én 170 cm vagyok, a nálam alacsonyabb pasikat nem szeretem, de túl magasakat se. Nekem olyan 170-180-ig az ami ideális. A 190 már túl magas.
Viszont ezek csak számok, nem ez az elsődleges ami döntő szempont.
7/8 anonim válasza:
Nekem mindegy mekkora csak ne legyen alacsonyab 152 nél mert én akkora vagyok
8/8 anonim válasza:
Nekem csakis a személyiség a fontos , de ha pluszba magas is , akkor tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!