Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok tetszik nektek, ha egy pasi magasabb?
Figyelt kérdés
190 cm vagy magasabb? Ti milyen magasak és alkatúak vagytok?2022. jún. 15. 20:34
2/8 anonim válasza:
Nekem nem.
Nem vagyok 160 cm sem. És nem szeretem, ha 15-20 centinél magasabb nálam a partnerem
3/8 anonim válasza:
Mikor nem volt pénzem zavarta őket, hogy túl magas vagyok. Már nem baj xd
Mindegy
4/8 anonim válasza:
Nekem kb 185-190 az ideális, meg a kényelmes. Nem ezen múlik, de ha magasabb már kényelmetlen tud lenni, ha alacsonyabb az meg nem annyira vonzó nekem. Én 172 vagyok.
5/8 anonim válasza:
Nalam max 185cm
Annal magasabb pasi nem kell.
Pici vagyok na !
6/8 anonim válasza:
Persze. 170 centi vagyok, amolyan nyakigláb, nők között idézőjelesen dominálok a magasságommal. Az tetszik, ha valaki fölém tud magasodni, ezt szexuális, dominálós felhang nélkül mondom.
7/8 anonim válasza:
Igen, a nőknek tetszik ha egy pasi magasabb és jobban kedvelik a magas, mint az alacsony pasikat. Ettől még bro' önmagában a magasságodtól nem lesz csajod. Hamarabb lesz csaja a vagány, dumagép 175 cm-s pasinak mint a 190 cm-s anyámasszonykatonája tugyimutyinak.
8/8 anonim válasza:
Én 190cm pasi vagyok, nekem az jön be ha 160cm körüli nő extrém magassarkuban dominál engem! Akit érdekel kérem bökjön meg egy üzenettel! Aztán majd élőben a magassarkújában😄❤️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!