Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vanilla srácok! Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a barátnőtöket érdekli a BDSM? Belemennétek?
Figyelt kérdés
Sub lány vagyok, és egyelőre félek felhozni a párom előtt (tehát én neki nem akarok fájdalmat okozni, hanem fordítva).
Ezek közül mit tennétek meg egy lánnyal, és mi az, ami már sok lenne?
Fojtogatás, fenekelés kézzel/övvel/lovaglópálcával, kikötözés, pofozás, hajhúzás, szájpecek használata, CNC (consensual non-consent), orgazmus-kontroll, távirányítós vibrátor használata, erényöv hordatása vele
2023. nov. 2. 14:53
21/21 anonim válasza:
Ezeket én is mind beválalnam, de egy Vanilla pasinak lehet sok. Kezd könnyedebb dolgokkal. Pl kis érzék korlátozás szembekötés, kéz meg ill kikötése. Ha ez tetszik neki erősíts bele. Kis fenekelés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!