Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az a vanilla szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a vanilla szex?

Figyelt kérdés
Mintha valami tévhiteket olvastam volna erről. Hogy unalmas, hogy csak misszinonárius, hogy csak sötetben, mint a középkorban. Honnan szedik ezt a sok baromságot? Ha valaki nem akar anált, hármast, swingert, stb az már mind vanilla szex? Komolyan nem is értem. A szex az számomra mindig gyengéden kezdődik, és fokozatosan "erősödik", szenvedélyes. Most ez már akkor vanilla szex? Vagy mi van?
2022. aug. 19. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez vanilia szex
2022. aug. 19. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Többnyire a szexnek azt a formáját nevezik vanillának, ami nem tartalmaz BDSM elemeket.
2022. aug. 19. 18:04
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
A szex olyan, mint egy jó torta. Az alapja a piskóta, az a háztartási szex. Arra jön a krém, a jó szex, ami után megnyalod a szádat. A cseresznye a tetején a különlegesség, ami magában nem olyan jó, de ízharmóniában van a többivel.
2022. aug. 19. 18:14
 4/7 A kérdező kommentje:
2-es, de ha a vanilla szex az szex alatt átmegy vadabba? Tehát nagyon nem értem, mi a gond a vanilla szexel? Az, hogy gyengédség kell a nőneknaz izgalmi állapothoz? Vagy totál nem értem.
2022. aug. 19. 19:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hol írtam én azt, hogy gond van a vanilla szexszel? És légyszi fogalmazz egyértelműen, mert értelmetlen, amit írsz, az első kérdésed konkrétan nem értem (2-es voltam).
2022. aug. 19. 19:23
 6/7 anonim ***** válasza:
14%
A vanilla szex az nagyjából az, ami a szaporodáshoz elégséges, de nincs benne kreativitás.
2022. aug. 19. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:
11%
A BDSM meg az elmebetegek kreálmánya.
2023. nov. 2. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!