Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vanilla srácok! Mit szólnátok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vanilla srácok! Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a barátnőtöket érdekli a BDSM? Belemennétek?

Figyelt kérdés

Sub lány vagyok, és egyelőre félek felhozni a párom előtt (tehát én neki nem akarok fájdalmat okozni, hanem fordítva).

Ezek közül mit tennétek meg egy lánnyal, és mi az, ami már sok lenne?

Fojtogatás, fenekelés kézzel/övvel/lovaglópálcával, kikötözés, pofozás, hajhúzás, szájpecek használata, CNC (consensual non-consent), orgazmus-kontroll, távirányítós vibrátor használata, erényöv hordatása vele

2023. nov. 2. 14:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Én fiatal koromban belementem, 18 évesen az akkori barátnőm elkezdett belevezetni a dolgokba. Mondta, hogy szeretné kicsit durvábban, szeretné, hogy nekinyomjam a falnak, és menjek belé hátulról. Szkeptikusan áltam a dolgokhoz, nekem ez akkor (10 éve) meg sem fordult a fejemben, hogy valakinek ez izgató lehet, és eléggé furcsa volt számomra, hogy ilyenre megkért, és elgondolkodtam, hogy mégis miért kér meg ilyen "hülyeségre". Aztán persze elmagyarázta, hogy nagyon felizgatja a gondolat, hogy átéljen ilyen szerepjátékokat,de ha nem akarom, akkor ne csináljuk. Persze elgondolkodtam ezen az egészen, és úgy voltam vele, hogyha mégegyszer megkér, vagy érzem rajta, hogy érzékelteti, hogy durvábban akarja, akkor egye fene, belemegyek. Bele is mentem. És hát azóta szeretem a BDSM-et, bár csak 2016-ban jöttem rá, hogy mi az a BDSM, és ő is. Onnantól kezdve megnyílt egy nagy világ előttünk, és hát megéltünk 1-2 dolgot.

Elég furcsa érzéseket váltott ki belőlem az elején, mivel eléggé dominánsan volt szub, tehát ahogy belementem a dolgoba, aktus közben erőszakosan irányított, megfogta a kezemet és a nyakához szorította, majd felállt, odavezetett a falhoz, megint a nyakára tette a kezemet, majd nekivágódott a falnak, majd a derekamhoz nyúlt, és magáho rántott.

Ahogy kiismertem, hogy mit akar, onnantól kezdve teljesen elengedte magát, és azt éreztem, hogy azt akarja, hogy teljsen uralkodjak felette, és a játékom legyen. Aztán egyszer elsírta magát, abba is hagytam mindent, mondtam magamban,hogy na ez most nagyon fasza, valamit jól elbsztam, meg is kérdeztem, hogy mi a helyzet, amire csak annyi volt a válasz, hogy ne hagyjam abba. Itt rájött, hogy neki ez kell, ez elégíti ki a legjobban, én meg csak bólogattam, hogy jólvan akkor, legyen így. Innentől fogva a "cnc" szerepjátékot preferáltuk mindketten. A második alkalommal engem is iszonyatosan felizgatott, és onnantól kezdve a szubmisszív oldalamnak teljesen vége lett.

Tehát igen, belementem :D

2023. nov. 2. 19:08
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és hogy erre válaszoljak: "Fojtogatás, fenekelés kézzel/övvel/lovaglópálcával, kikötözés, pofozás, hajhúzás, szájpecek használata, CNC (consensual non-consent), orgazmus-kontroll, távirányítós vibrátor használata, erényöv hordatása vele"

A felsoroltjaid között van minden amit csináltunk és belementem: fojtogatás, fenekelés kézzel, kikötözés, hajhúzás, cnc. Ezeken kívül volt, hogy csak simán iszonyatosan durván csináltuk, kiismertem, hogy mennyire tudok mélyre belemenni, ami még a fájdalomküszöb határán van.

Aztán teltek az évek, és egyre több dolgot megtapasztaltam, már másokkal, de azokba a dolgokba már nem belevezettek, hanem én igényeltem.

2023. nov. 2. 19:27
 13/21 anonim ***** válasza:
94%

Én nem vagyok vanilla, így nem tudok a kérdésre válaszolni, de ezek a vágyak sokunkban benne élnek, csak nem mindenkinek jött még elő. Azt ne várd, hogy első nap durván fog veled bánni, de lassan kialakul a dolog. Keress olyan videót, ami nem brutális, de már izgat. Nézzétek meg együtt,

ott látszik, hogy a lányt mennyire indítja be, és mondd hogy kipróbálnád. Egy szájpecek szerintem kezdések bárkinek beleférhet. Esetleg mondd, hogy csapjon a fenekedre, majd kérj többet erősebbet, ha látja, hogy élvezed, ő is bele fog jönni. Utána szépen újabb elemeket próbáltok ki.

2023. nov. 2. 21:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem az számít más mit tenne, hanem hogy a párod mire nyitott! Ha a párod akkor ideje lenne megnyílnod előtte teljesen őszintén. Ki mást avatnál be a titkaidba mint a párod? Ha ez a szexuális bizalom nincs meg köztetek, ott gond van a bizalom légkörével...

Azt csinálja amire nyitott, ráerőltetned nincs értelme, mert egy mechanikus, hiteltelen valamit fogsz csak kapni végeredményként, nem azt amit szeretnél.

2023. nov. 2. 22:11
 15/21 anonim ***** válasza:
20%

10 na és azt a 15 éves rutint hogyan szerezte az ember az elején :)? Hagyd már a hülyeségek, nem rakétatudomány a bdsm.

Én gumibotot is szoktam használni egyébként

2023. nov. 3. 01:36
 16/21 anonim ***** válasza:
65%
#15: Az a gumibot nem üt túl nagyot a szubmisszív partnernek? Mennyire fájdalmas eszköz?
2023. nov. 3. 02:20
 17/21 anonim ***** válasza:
64%

Nem csak ütésre van használva (Kun Páter atyától jött az ötlet ;))

Amúgy nem vészes.

2023. nov. 3. 02:47
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

#15 nem azt mondtam, hogy ne vágj bele a BDSM-be ha ez érdekel, csak azt, hogy ne csinálj kezdőként légzéskontrollt.

Elég nagy különbség van a gumibot és a légzéskontroll kockázati faktora között! Előbbinél ha túltolják lesz egy bad trip, sz.r lesz az élmény ha hülyével futnak össze, nagyobb a kék folt. Légzéskontrollnál ha sérül a nyelőcső porcos része (ádámcsutka), vagy kicsit tovább tart az oxigénhiányos állapot mint kellene már jóval komolyabbak a következmények!

2023. nov. 3. 11:23
 19/21 anonim ***** válasza:
53%
En mindenbe benne lennek 34/f
2024. jan. 6. 21:55
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen ha ezt elvezi akkor csinaljuk
2024. jan. 8. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!