Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen férfi?
Figyelt kérdés
Aki elélvez,majd gyakorlatilag ugyanott tudja folytatni a szexet, nem konyul le neki, hanem tudja folytatni tovább.
Létezik ilyen, vagy ez varosi legenda?
2023. nov. 1. 14:42
11/20 NTBS válasza:
Néha képes vagyok rá.
Ha a partner megfelelő.
12/20 anonim válasza:
Ilyen voltam huszonéves koromban. De az már elmúlt. Sajnos!
13/20 anonim válasza:
Attól, mert te nem ilyen vagy, ne húzd saját jellemzőidet általánosságban minden férfire. Nem vagyunk egyformák. Én azt nem értem, hogyan lankad le valakinek azonnal a farka, ha előtte még kőkemény volt, te azt nem érted, hogyan marad állva. Mindenki önmagához méri.
14/20 anonim válasza:
Én sokáig tudom kontrollálni az orgazmust bőven elélvez előttem a partner. De szünet nélkül nekem nem menne két menet. Alapvetően fölösleges is lenne
15/20 anonim válasza:
Aki lepontozza a válaszom, nyugodtan olvasson utána a témának. #2
16/20 anonim válasza:
Nem. Viszont lódító, nagyszájú hencegők annál inkább.
17/20 anonim válasza:
De ez miért jó amúgy, ha nem elégülsz ki rendesen?
18/20 anonim válasza:
Az impotens irigykedő leszavazó majmok meg egyenesen hemzsegnek :D
20/20 anonim válasza:
Nekem párszor volt ilyen. Előtte alkoholt fogyasztottam de csak keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!