Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik ez a cuckquean dolog? Tehát a cuckold női megfelelője?
Létezik.
A laza életfelfogású csajok lennének ilyesmiben, de nyilván nem túl gyakori azért.
Volt ilyen nőm. Elmodta hogy az izgatja hogy elképzeli hogy az exemet dugom és ő végignézi.
Sokszor kérte szex közben hogy meséljem el totál részletekbe menően hogy hogyan dugtam, szopattam az exem, miket csináltunk egymással.
Ha elkeztem mesélni neki olyankor sorozatosan elélvezett, hatalmas orgoazmusai voltak.
Amúgy nem volt százas a nő de a szex fantasztikus volt vele.
A párom barátnője nálunk aludt, mivel a válása utáni mélypontot jött felejteni hozzánk.
Borozgattunk, pezsgőzgettünk.
Strip-pókert játszottunk.
Amikor már mindannyian meztelenek voltunk, akkor a párom mondta, hogy vigasztaljam meg a csajt - és ő szeretné végig nézni.
Nagyon jó kis akció lett belőle, és a párocskám sem bírt sokáig passzív maradni. Csoda egy éjszaka jött ki belőle, amit sokáig visszatapsoltunk:)
Aztán a csaj bepasizott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!