Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak nők akik orális szex "függők? Vannak férfiak akiknek a szopatás a mindenük, ennek van női megfelelője?
Figyelt kérdés
Olyan hölgyekre jellemző ez akiknek nincs hüvelyi orgazmusa és az orális szex a legnagyobb gyönyör számukra? Korotokat legyetek kedvesek oda írni a válasz mellé. Köszi.2021. febr. 16. 15:26
1/7 anonim válasza:
Nincs hüvelyi orgazmusom, vagyis eddig meg nem volt. De imádom az orált adni és kapni is.
2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem nyalatni imádnak. Kedves Ewellin (Erwin állítólag )aki rám írtál: a kunnilingusz szónak nézz utána ha gyogyi vagy. Köszi
2021. febr. 16. 15:32
3/7 anonim válasza:
Nekem nincs hüvelyi orgazmusom, de nem szeretem a nyalást
4/7 anonim válasza:
utalom ha egy pasas nyal,mert mindig pofazik hogy ugyemilyenjooo meg hulyesegek!!
a legjobban egy lany tud nyalni!
viszont orommel cumikalok mert nagyon nagyonn cumikazos vagyok!!
es minden nap tobbszor is!!
privat ferfi felkinalgatok kimeljenek!! ne irjatok ram,nem erdekeltek!!
39L
5/7 anonim válasza:
#4 és gondolom, hogy a kommunikációról még nem hallottál 🤷♂️ ha valami nem jó, meg kellene beszélni.
6/7 solartechnik válasza:
Volt olyan barátnőm, aki csak szopott. Nem szerette a nyalást, a közösülést. A szopatásban élvetett el. Persze ha nagyon akartam, akkor bengedett a punciba.Nem erőltettem,mert nem szerette, és tiszteletben tartottam A furulyázásban viszont profi volt.Miért akartam volna mást? :) Bárhol bármikor, kapható volt az orálra.
7/7 anonim válasza:
6-os
latom almodozik a nyomor!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!