Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak nők akik orális szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak nők akik orális szex "függők? Vannak férfiak akiknek a szopatás a mindenük, ennek van női megfelelője?

Figyelt kérdés
Olyan hölgyekre jellemző ez akiknek nincs hüvelyi orgazmusa és az orális szex a legnagyobb gyönyör számukra? Korotokat legyetek kedvesek oda írni a válasz mellé. Köszi.

#orális szex #69 #nyalás #Kunnilingusz
2021. febr. 16. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs hüvelyi orgazmusom, vagyis eddig meg nem volt. De imádom az orált adni és kapni is.
2021. febr. 16. 15:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem nyalatni imádnak. Kedves Ewellin (Erwin állítólag )aki rám írtál: a kunnilingusz szónak nézz utána ha gyogyi vagy. Köszi
2021. febr. 16. 15:32
 3/7 anonim ***** válasza:
38%
Nekem nincs hüvelyi orgazmusom, de nem szeretem a nyalást
2021. febr. 16. 15:47
 4/7 anonim ***** válasza:
18%

utalom ha egy pasas nyal,mert mindig pofazik hogy ugyemilyenjooo meg hulyesegek!!

a legjobban egy lany tud nyalni!

viszont orommel cumikalok mert nagyon nagyonn cumikazos vagyok!!

es minden nap tobbszor is!!

privat ferfi felkinalgatok kimeljenek!! ne irjatok ram,nem erdekeltek!!

39L

2021. febr. 17. 07:58
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 és gondolom, hogy a kommunikációról még nem hallottál 🤷‍♂️ ha valami nem jó, meg kellene beszélni.
2021. febr. 17. 08:03
 6/7 solartechnik válasza:
76%
Volt olyan barátnőm, aki csak szopott. Nem szerette a nyalást, a közösülést. A szopatásban élvetett el. Persze ha nagyon akartam, akkor bengedett a punciba.Nem erőltettem,mert nem szerette, és tiszteletben tartottam A furulyázásban viszont profi volt.Miért akartam volna mást? :) Bárhol bármikor, kapható volt az orálra.
2021. febr. 17. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:
70%

6-os

latom almodozik a nyomor!!!!

2021. febr. 18. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!