Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan szedhetnék fel egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedhetnék fel egy lányt ha alapjáraton nagyon nem vagyok otthon a szociális/társasági dolgokban?

Figyelt kérdés

Tehát van egy jó megtakarításom, van lakásom (kifejezetten jó helyen), sok szabadidőm, de teljesen elhanyagoltam az embereket, és amúgy sincs nagy igényem barátságokra. De lány hiányzik viszont, de nem tudom hogyan lehet felszedni, egyáltalán hol. Mivel nem tudom mit kell mondani.

Hol lehet ezt tanulni?

A külsöm is el volt hanyagolva de már neki álltam javítani rajta, és a tökéletességre fogok törekedni

2023. okt. 31. 19:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
49%
Mert ez így nem érdekli őket. Azért elég sok embernek van saját lakása az országban. Na most te az éjszakában odaállsz a morrisonban valakihez, hogy figyu van egy lakásom központi helyen, kiröhög.
2023. nov. 1. 13:08
 22/30 A kérdező kommentje:

Igen mondatni semmilyen formában nem érdekli őket, hacsak nem a felső 1% kategoria.

Ez talán akkor játszhat szerepet ha már szeretnének megállapodni miután kiélték magukat 30 hoz közel vagy túl. Szóval szimplán jómódú/átlag feletti élet nem számít semmit egy lány felszedéséhez/barátnő szerzéskor, nem azon múlik.

Valószínűleg külső (bár tinder szerint vacak, max olyan liket add amilyen ronda nőtől élőben életemért futnék) , és leginkább szociális képességek (amiben én nem vagyok gyakorlott ezért gondolom hogy különösen fontos)

2023. nov. 1. 13:25
 23/30 anonim ***** válasza:
Hány éves is vagy? Én 27. Snapen 3 nap alatt 3 randit szerveztem. Pedig én sem vagyok egy csajozógép, sőt. Jó ebből egy alapból úgy indult, hogy szex is lesz, de mégis ő "tapad" a legjobban.
2023. nov. 1. 13:27
 24/30 A kérdező kommentje:

31.

Lehet az is gond hogy nem volt apám (annyit dolgozott a vállalkozásával hogy éjszaka ha láttam és akkor se szólt semmit szinte, csak hogy tanuljak és csak pénzről beszélt vagy a munkáról, emberi szava nem volt)

Azért annyira nem lehetsz béna, ha így megy, el sem tudom képzelni, mi 3 random snap és már randizol is velük. Ez hogy müködik?

2023. nov. 1. 13:58
 25/30 anonim ***** válasza:

Az xd ne mond mert szar duma…

Fogd meg öleld át csókold meg…

2023. nov. 1. 14:02
 26/30 anonim ***** válasza:

Önsajnálat helyett keress hobbit, sportot. Konditerem, mellé küzdősport, hogy legyen egy kis önbizalmad.

Így van, a nők nem tárgyak, akik az éppen nagyobb lakással rendelkezőnek odadobják magukat, tátott lábbal. Szerintem te erősen a spektrumon vagy, vagy legalábbis valami nagyon el lett rontva, mert elég inceles a dumád.

2023. nov. 1. 14:07
 27/30 anonim ***** válasza:
#24 Igázából annyi volt, hogy rájuk írtam. Elkezdtünk beszélgetni, megnevetettem egy párszor és már fel is hívott. Beszéltünk egy jó órát. Majd kicsit később írt, hogy milyen jó volt velem beszélni, szívesen fokytatná és találkozna is velem. Kicsit beszéltünk még, kicsi flört képcserék. Aztán eljutottunk oda, hogy talin majd kis beszélgetés aztán megyünk szobára. Így is lett.
2023. nov. 1. 14:08
 28/30 anonim ***** válasza:
Én tindert javaslok
aug. 11. 15:53
 29/30 A kérdező kommentje:
Azt hallom hogy nagyon jól kell kinézni a Tinderhez férfiként
aug. 11. 15:54
 30/30 anonim ***** válasza:
Dehogy hidd el lányokból is van nem csak a legszebbek. És tényleg vannak olyan lányok akik nem a 10/10 és szexet keresnek. Én a helyedbe adnék egy esélyt mondjuk 2 hónapot fizetsz. Egy próbát megér sztem
aug. 11. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!