Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan szedhetnék fel egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szedhetnék fel egy lányt ha alapjáraton nagyon nem vagyok otthon a szociális/társasági dolgokban?

Figyelt kérdés

Tehát van egy jó megtakarításom, van lakásom (kifejezetten jó helyen), sok szabadidőm, de teljesen elhanyagoltam az embereket, és amúgy sincs nagy igényem barátságokra. De lány hiányzik viszont, de nem tudom hogyan lehet felszedni, egyáltalán hol. Mivel nem tudom mit kell mondani.

Hol lehet ezt tanulni?

A külsöm is el volt hanyagolva de már neki álltam javítani rajta, és a tökéletességre fogok törekedni

2023. okt. 31. 19:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
#9 Hát az sem lenne hátrányos.
2023. okt. 31. 19:53
 12/30 A kérdező kommentje:
De tényleg elkezdtem mostanában szenvedni, jól elvagyok magamban, de szinte napi szinten látok 1 lányt aki bejönne de nem tudom hogyan ismerhetném meg hogy esetleg alakuljon vmi, és ez nagyon rosszul esik.
2023. okt. 31. 19:55
 13/30 anonim ***** válasza:
Ez neked lett kitalálva. ferfiasanponthu. Nézz rá, regisztrálj. Soha nem hittem, hogy valakinek erre lenne szüksége...de mégis:) hajrá:)
2023. okt. 31. 19:59
 14/30 A kérdező kommentje:
hm oké lehet hogy jobb ha utánézek ilyesfajta alap anyagoknak
2023. okt. 31. 20:09
 15/30 mmatyika válasza:
100%
Figyi, egy jó tipp. Ha nem igazán tudnál nyugodt lenni amikor odamész valakihez, csak szimplán menj el egy városba, és kérdezgess járókelőket, kortól nemtől függetlenül, pl hogy merre van a tesco, hol van a könyvtár, merre tudnál enni, ilyesmik. 2 percenként is odamehetsz különböző emberekhez, a lényeg hogy megszokd hogy emberekkel beszélsz. Aztán ha közben észreveszel egy helyes lányt, eljátszod vele ugyanezt, hogy merre van xy, és a végén elmondod neki hogy amúgy tudod, viszont a számát még nem ismered. Jó gyakorlást.
2023. okt. 31. 20:21
 16/30 anonim ***** válasza:
58%
Először is, megválaszoltad a kettesben. Azt hiszed elég jól nézel ki, ehhez képest nem működik online az ismerkedés. Ha jól nézel ki, tinder és társai aranybánya, prémium nélkül is. Prémiummal átlagosan is jól megy. Van anyagi helyzeted, vegyél egy rakás kiemelést, és spammeld. Ha nem működik, akkor nem nézel ki elég jól. Ne arra várj hogy a csaj szerint mit kell változtatni, változz meg. Irány az edzőterem, és a spektrumzavarra specializálódott terapeuta. Kemény munkával pár hónapon belül már jelentős eredmények lesznek mind a két téren... Hajrá
2023. nov. 1. 02:30
 17/30 anonim ***** válasza:
0%

" Tehát van egy jó megtakarításom, van lakásom (kifejezetten jó helyen), sok szabadidőm "

Ezt ha elmondod lesz jelentkező és úgy kiforgatnak a vagyonodból hogy lesekedhetsz utána.

2023. nov. 1. 10:21
 18/30 anonim ***** válasza:
Te se álltál még szóba nővel, csak filmeken keresztül láttad őket 17es
2023. nov. 1. 12:53
 19/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat, 15 és 16.

17, hidd el a lányokat nem érdekli a pénz. Van ismerős aki nálam sokkal jobban keres és rá egy lány/nő sem nézett soha, a redditen szokott lógni és depis dolgokat írni hogy bárcsak lenne vkije stb.

Nyilván van aranyásó, de ahhoz eleve nagyon ostoba férfi kell, napi szinten költ rá vagyonokat hurcolja külföldre hetente, vagy napközben ide oda stb

2023. nov. 1. 13:02
 20/30 A kérdező kommentje:

Csak azért írtam le a kérdésben is hogy ne jöjjön senki azzal mert nincs lakásod vagy szegény vagy.

De van, központi helyen.. még sincs oda vinni egy lányt se.

2023. nov. 1. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!