Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mik azok a dolgok amiket nekünk pasiknak tudni/érteni kellene alapjáraton, mégsem tudjuk, vagy nem értjük?
Ezt most kizárólag az itt kapott privát üzeneteim, érdeklődéseim alapján írom. Hiszen nem látok bele az összes férfi fejébe, aki elsétál mellettem az utcán.
Úgy gondolom, az itteni férfiak, főleg a 35 alattiak nem értik, hogy a nőnek nem krásra van szüksége. A nőnek egy férfire van szüksége, akivel biztonságban érzi magát, akire felnézhet, akiben támaszt taláhat. És ezzel a férfivel akar nagyokat szeretkezni. Szépen meg kevésbé "szalonképesen".
De ez, hogy " volna-e kedved kipróbálni a 20 centimet" meg "szia hollax, van kedved megnézni a farkam" - ez vállalhatatlan. Nem is értem, honnan a bátorság hozzá.
99 %-ban ez az üzenet. Ezek alapján én azt szűröm le, ezek az emberek azt hiszik, hogy ez így rendben van!
- egy érző pasi az szexi. Nem kell macsónak lenni, sőt sírni is szabad.
- jólöltözöttnek lenni nem egyenlő azzal h meleg lennél, sőt. Imádjuk a borostát, a kapucnis pulcsi macsó - de ha nem vagy egy fenszi rockbanda tagja, ne hordj bőrgatyát.
- ne mássz bele az életünkbe, ne mondd meg, mit tegyünk és mit nem - Nők vagyunk az oldaladon és nem a gyereked.
- nem baj, főleg nem tragédia, ha gyorsan elélvezel, de legyen benned hajlandóság a tanulásra és ne hagyj minket “élvezetlenül”.
- akkor is lehet jó egy gyors menet, ha nem élvezünk el
- akarj védekezni szex terén - biztonságérzetet ad.
- ha aznap nem akarsz szexet, kezdj nyugodtan vitázni, tuti kinyírja a libidónk.
- iszonyú vonzó, ha értesz valamihez, pl.királyul szerelsz. Az udvarias, lovagias erények pedig pláne nővé tesznek minket az oldaladon.
- sokszor bizonytalanok vagyunk, hogy a puncink tetszik-e (az íze, illata), imádjuk, ha megdícséred. (Meg úgy általában is: imádjuk a bókokat) :)
Egy nő a férfit keresi benned, aki kielégíti lelkileg és testileg is.
Ne legyél bunkó és lekezelő, az taszító!
Érdeklődj irántunk, és soha ne felejts el hódítani!
A szex nálunk hosszabb folyamat, a nedvesedéshez kellő izgalom kell, ami először fejben indul el.
A hancúr után igényeljük a csókot és az ölelést, az érzelmi befejezés a kielégítőbb.
Az én tapasztalataim szerint leginkább azt, hogy a női csikló érzékenyebb, mint a férfi makkja ennek minden előnyével és hátrányával és hogy emiatt olyan vékony a határ az élvezet és a fájdalom között, hogy folyton azt a következtetést vonom le, hogy ezzel a férfiak nincsenek tisztában...
Ezen kívül persze minden más is igaz, amit előttem írtak, hogy figyelem meg több idő a bemelegedés és a lenyugvás is, mint a gáz- és villanytűzhely hasonlatban, hogy férfi és nő nemisége úgy működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!