Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok amivel nincs alapjáraton gond, mert terveztük a férjemmel?
Esküvőnk után a nászéjszakán védekezés nélkül szeretkeztünk, viszont az azt követő napokban a férjem öccsével is együtt voltam egyszer véletlen, lehet tőle van a gyerek?
23/L,férjem 25,
Igen, lehet, pár nap különbséget a fogantatás időpontját tekintve még a korai ultrahang alapján sem tudnak kimutatni.
Ha a férjed is így áll a hűség kérdéséhez, akkor lehet, hogy majd a sógornőd gyereke legalább rá fog hasonlítani, ha a tiéd nem is, aztán kvittek lesztek.
Amúgy szeretném remélni, hogy ez egy oltári nagy kamu kérdés, de lehet, hogy én vagyok baromi naiv.
Ha ez a kérdés nem kamu, akkor te egy oltári nagy ribi vagy.
Hogy lehet valakivel "véletlenül" együtt lenni?
Az ilyen ostoba emberek minek vállalnak gyereket ahelyett, hogy elköttetnék magukat? Sötétek.
"a férjem öccsével is együtt voltam egyszer véletlen"
Egypetéjű ikrek esetleg?
Hát, mi még csak véletlenül sem tudjuk megmondani, kié a gyerek. A szerencséd az, hogy valószínűleg ti sem tudjátok majd, hisz feltehetően hasonlítanak egymásra a fivérek, így a gyerek is hasonlítani fog mindkettejükre.
Most már csak az a dolgod, hogy a férjed véletlenül se tudja meg a dolgot, az öcsike pedig véletlenül tűnjön el jó messze, mielőtt véletlenül megint belebotlasz a farkába.
Szeretném azt hinni,hogy ez csak egy vicc,hogy 23 évesen CSAK ennyi eszed van,de van egy olyan sanda gyanúm,hogy komoly a dolog.
Apasági teszt,drágám,majd az megmondja,mi nem tudjuk!
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!