Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a párkapcsolataitok többségében/jelenlegi párkapcsolatotokban olyan emberrel jöttetek össze aki alapjáraton az ideálotok?
A jelenlegi, remélem maradandó kapcsolatomban, az ideálommal jöttem össze. és nagyon jó érzés belegondolni, hogy akivel vagyok, annak még 6 év után is mondhatom, hogy gyönyörű, nem muszéjból hanem tiszta szívemből.
Viszont!!
Évek kellettek hozzá ameddigre rájöttem, hogy mi az ideálom :)
De én legalább rájöttem, mert sok pasi nem azt keresi akihez ösztönösen vonzódik, hanem olyan csajt szeretne aki a közizlés szerint szép, vagy elfogadott.
Nekem sosem jött be a vékony, kismellű, fehérbőrű, fokhagymageresz seggű, szőke reklámideál.( azért hozzáteszem hogy a ducik sem :)
Belsőre pont olyan, amilyet akartam, külsőre is nagyon vonzó, még akkor is, ha egyébként nem így írnám le az ideálom.
Az egy dolog, hogy egy képen mi tetszik. :D
Például ő se fotogén, fényképen elég gázul nézett ki, de gondoltam egye fene, egy randit megér, annyira jól elbeszélgetünk.
Aztán élőben leestem a tűsarokról, hogy húúú, ez a pasi kell nekem! Tömény férfiasság.
Mindkét barátnőm magas (178-180 cm), dús barna hajú, vékony/átlag/sportos (ezek mind egyben, nem tudom jobban körülírni :D) alkatú, hosszúkás arcú, sötét szemű, átlagoslány-stílusú volt, ami kb az ideálom. De többféle hajszín, hajstílus, magasság (180, 190, 195), szemszín is bejön.
24/F
Volt olyan, hogy nem az ideálommal voltam, nem is voltam oda érte igazán, hamar vége lett. A jelenlegi párom és két exem is "egy kaptafa". Félreértés ne essék, nem hasonlítanak egymásra, de mindnek: világos szeme van (két ex: kék, zöldes kék, jelenlegi: zöld), kis szakálla és rövid barna haja.
Szóval nekem ez az ideálom. Érdekes, barna szemű pasira nagyon ritkán mondom hogy jóképű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!