Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a méret a lényeg, hanem a technika?
Akik ezzel jönnek, elmagyaráznák, hogy kis(ebb) farokkal hogy lehet kitölteni és olyan intenzíven stimulálni a hüvelyt, mint egy nagy(obb) mérettel?
Egy bizonyos méret (kb 15cm) felett már nem az a lényeg, de azt sokan nem érik el.
Ez olyan, mint amikor a vidámparkban csak 150cm felett ülhetsz fel valamire. Ha elég magas vagy hozzá, akkor mindegy, hogy 160 vagy 170cm vagy, mehetsz. Ilyen a pénisz is. Csak a megfelelő tartományban nem a méret a lényeg.
Akkor leírom a saját tapasztalatom is 25 éves nőként.
Voltam olyan párkapcsolatban ahol a barátomnak 19cm-es volt. Borzasztó volt vele a szex. Azt hittem majd megszokom, meg egymáshoz igazodunk de nem így történt, végül szakítottam. Rá kis időre ismerkedtem meg egy másik férfival. Jóval kisebb volt a farka, nem kérdeztem centit és nem is méregettem de nagyon maximum 15cm, és még szerintem így is sokat mondok. Isteni volt vele a szex, mert akármennyire is nem tetszik a kifejezés tudta használni! Nagyon sokat számít a póz. Kisebb farokkal egy kutyapóz például nagyon jó tud lenni. A csiklóvibrátor sem 18cm hosszú mégis szeretik a nők.
A másik, hogy egy jó szex nem ott kezdődik hogy a férfi bedugja, hanem onnan hogy egymásnak estek és elkezditek egymást izgatni. Ha ez nem jó már bukta. A másik a nők többsége nem tud hüvelyi úton elélvezni, szóval már akkor jó vagy, ha csiklóizgatással a csúcsrajuttatod a párod.
Ez egyértelmű. Más méretű dolgokat nem lehet nem másabbnak érezni, mindegy, hogy miről van szó.
Attól még teljesen más érzés. Sima fizika.
Képzeld mi lett volna, ha a 19 centis tudja használni. A csikló izgató azért kicsi, mert nem a hüvely kitöltésére van.
32-es vagyok. Inkább nem akarom elképzelni.
Egyszerűen azt nem tudom felfogni, hogy pasik akik soha nem tapasztalják azt hogy milyen érzés a nőnek a szex, hogy tudnak ennyire határozottan állítani valamit. Nem csak olyan nő létezik aki a 18+ centis farkak előtt borul térdre. Vannak olyan nők akiknek tényleg nem számít a méret. Fogadjátok már el.
A nőktől halljuk. Bitos van olyan is, de minimális.
Tévedés. A nők nagy részének tényleg nem számít a méret. Akik itt kommentelgetnek azoknak több mint a felel simán lehet hogy pasi. Mivel erre akarják fogni amiért sikertelenek.
Manapság rengeteg szereotip dolog kering és sajnos hajlamosak az emberek ez alapjan általanosítani.
Nem tévedés. Nem csak a gyakoriról beszélek.
Valszeg a 16-22 eves korosztalyt kerdezik.
Masik h szerintem a legtobb csaj elhiszi ha a pasija mond valamit. Nem gondolnam h fogja a vonalzot es ellenorzi amit mondtak neki. A pasik meg tuloznak a 15re 18at mondanak.
Amugy hivatalos meresek alapjan az atlag 14cm felett van egy kicsivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!