Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem a méret a lényeg, hanem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a méret a lényeg, hanem a technika?

Figyelt kérdés

Akik ezzel jönnek, elmagyaráznák, hogy kis(ebb) farokkal hogy lehet kitölteni és olyan intenzíven stimulálni a hüvelyt, mint egy nagy(obb) mérettel?

Egy bizonyos méret (kb 15cm) felett már nem az a lényeg, de azt sokan nem érik el.

Ez olyan, mint amikor a vidámparkban csak 150cm felett ülhetsz fel valamire. Ha elég magas vagy hozzá, akkor mindegy, hogy 160 vagy 170cm vagy, mehetsz. Ilyen a pénisz is. Csak a megfelelő tartományban nem a méret a lényeg.

2023. okt. 31. 18:14
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
Nevetséges, hogy 18-ban leírt VALÓSÁG egyeseknek nem tetszik.
2023. nov. 2. 17:57
 32/59 anonim ***** válasza:
93%

Akkor leírom a saját tapasztalatom is 25 éves nőként.

Voltam olyan párkapcsolatban ahol a barátomnak 19cm-es volt. Borzasztó volt vele a szex. Azt hittem majd megszokom, meg egymáshoz igazodunk de nem így történt, végül szakítottam. Rá kis időre ismerkedtem meg egy másik férfival. Jóval kisebb volt a farka, nem kérdeztem centit és nem is méregettem de nagyon maximum 15cm, és még szerintem így is sokat mondok. Isteni volt vele a szex, mert akármennyire is nem tetszik a kifejezés tudta használni! Nagyon sokat számít a póz. Kisebb farokkal egy kutyapóz például nagyon jó tud lenni. A csiklóvibrátor sem 18cm hosszú mégis szeretik a nők.

A másik, hogy egy jó szex nem ott kezdődik hogy a férfi bedugja, hanem onnan hogy egymásnak estek és elkezditek egymást izgatni. Ha ez nem jó már bukta. A másik a nők többsége nem tud hüvelyi úton elélvezni, szóval már akkor jó vagy, ha csiklóizgatással a csúcsrajuttatod a párod.

2023. nov. 2. 18:07
 33/59 A kérdező kommentje:

Ez egyértelmű. Más méretű dolgokat nem lehet nem másabbnak érezni, mindegy, hogy miről van szó.

Attól még teljesen más érzés. Sima fizika.

2023. nov. 2. 19:23
 34/59 A kérdező kommentje:

Képzeld mi lett volna, ha a 19 centis tudja használni. A csikló izgató azért kicsi, mert nem a hüvely kitöltésére van.

2023. nov. 2. 19:32
 35/59 anonim ***** válasza:
75%

32-es vagyok. Inkább nem akarom elképzelni.

Egyszerűen azt nem tudom felfogni, hogy pasik akik soha nem tapasztalják azt hogy milyen érzés a nőnek a szex, hogy tudnak ennyire határozottan állítani valamit. Nem csak olyan nő létezik aki a 18+ centis farkak előtt borul térdre. Vannak olyan nők akiknek tényleg nem számít a méret. Fogadjátok már el.

2023. nov. 2. 20:52
 36/59 A kérdező kommentje:

A nőktől halljuk. Bitos van olyan is, de minimális.

2023. nov. 2. 22:33
 37/59 anonim ***** válasza:
84%

Tévedés. A nők nagy részének tényleg nem számít a méret. Akik itt kommentelgetnek azoknak több mint a felel simán lehet hogy pasi. Mivel erre akarják fogni amiért sikertelenek.

Manapság rengeteg szereotip dolog kering és sajnos hajlamosak az emberek ez alapjan általanosítani.

2023. nov. 3. 08:59
 38/59 anonim ***** válasza:
#37 Ezt te sem hiszed el szerintem. Írd be a youtubra. Rengetek videó van, ahol az utcán, bulin stb kérdezgetik a nőket, hogy mekkora az ideális, számít-e a méret.
2023. nov. 3. 09:18
 39/59 A kérdező kommentje:

Nem tévedés. Nem csak a gyakoriról beszélek.

2023. nov. 3. 10:41
 40/59 anonim ***** válasza:

Valszeg a 16-22 eves korosztalyt kerdezik.

Masik h szerintem a legtobb csaj elhiszi ha a pasija mond valamit. Nem gondolnam h fogja a vonalzot es ellenorzi amit mondtak neki. A pasik meg tuloznak a 15re 18at mondanak.

Amugy hivatalos meresek alapjan az atlag 14cm felett van egy kicsivel.

2023. nov. 3. 13:45
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!