Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem a méret a lényeg, hanem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a méret a lényeg, hanem a technika?

Figyelt kérdés

Akik ezzel jönnek, elmagyaráznák, hogy kis(ebb) farokkal hogy lehet kitölteni és olyan intenzíven stimulálni a hüvelyt, mint egy nagy(obb) mérettel?

Egy bizonyos méret (kb 15cm) felett már nem az a lényeg, de azt sokan nem érik el.

Ez olyan, mint amikor a vidámparkban csak 150cm felett ülhetsz fel valamire. Ha elég magas vagy hozzá, akkor mindegy, hogy 160 vagy 170cm vagy, mehetsz. Ilyen a pénisz is. Csak a megfelelő tartományban nem a méret a lényeg.

2023. okt. 31. 18:14
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:

Akkor jidd azt. Amiről nem tudsz, az nincs...

2023. nov. 4. 12:44
 52/59 anonim ***** válasza:
Még mindig nem egy a linkelés. Ezért van ennyi fals infó a neten. Az egyik barom ír valamit a másik meg elhiszi és tovább mondja. Ha igazat beszélnél ár rég linkelted volna. Érdekes én tudom linkelni amiről én beszéltem és ugyan az a kutatás, csak más eredménnyel.
2023. nov. 4. 13:07
 53/59 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy nem tudok több éve olvasott dolgot linkelni. Linkeld már be, hogy mit olvastál 2020 július 6.-án. Nem tudod? Akkor nem is történt meg. (Te logikád)
2023. nov. 4. 16:16
 54/59 anonim ***** válasza:

#52 Nagyon nem ugyanaz. Ez egy konkrét kutatás/felérés amiről te beszélsz. Érdekes én egyből megtaláltam amiről én beszélek, pedig nem most olvastam.

Lehet itt hazudozni, de minek. Amíg nem linkelsz addig hazug vagy. Ha olvastad simán meg kellene találnod. Csak gondolom rájöttél, hogy hülyeséget írtál, de nem akarod bevallani.

2023. nov. 4. 17:53
 55/59 A kérdező kommentje:

Szerinted érdekel, hogy mit gondolsz? Majd megkeresem, ha nagyon unatkozok, hogy be tudjam linkelni azoknak, akik nem tudnak keresni.

2023. nov. 4. 21:20
 56/59 anonim ***** válasza:
#55 Te tényleg idióta vagy. :D Azért nem tudok keresni, mert nem találok egy olyan kutatást ami nincs?
2023. nov. 5. 08:07
 57/59 anonim ***** válasza:
88%

A lány egy hangszer. A zenében sem a nagy ujjakat keresed, hanem a technikát. Sőt..., a technika is csak semmi.., az érzést keresed, a hangulatot, ahol te és a hangszer egy vagytok.

A szex is ilyen. Olvadjatok egyé a lánnyal, és fütyi nélkül is úgy kielégíted, mint más a tökéletes fallosszal sem.

2023. nov. 12. 22:40
 58/59 A kérdező kommentje:

A hangszerbe nem kell mit bedugni.

2023. nov. 12. 23:02
 59/59 A kérdező kommentje:
2023. nov. 12. 23:06
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!