Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a méret a lényeg, hanem a technika?
Akik ezzel jönnek, elmagyaráznák, hogy kis(ebb) farokkal hogy lehet kitölteni és olyan intenzíven stimulálni a hüvelyt, mint egy nagy(obb) mérettel?
Egy bizonyos méret (kb 15cm) felett már nem az a lényeg, de azt sokan nem érik el.
Ez olyan, mint amikor a vidámparkban csak 150cm felett ülhetsz fel valamire. Ha elég magas vagy hozzá, akkor mindegy, hogy 160 vagy 170cm vagy, mehetsz. Ilyen a pénisz is. Csak a megfelelő tartományban nem a méret a lényeg.
Akkor jidd azt. Amiről nem tudsz, az nincs...
#52 Nagyon nem ugyanaz. Ez egy konkrét kutatás/felérés amiről te beszélsz. Érdekes én egyből megtaláltam amiről én beszélek, pedig nem most olvastam.
Lehet itt hazudozni, de minek. Amíg nem linkelsz addig hazug vagy. Ha olvastad simán meg kellene találnod. Csak gondolom rájöttél, hogy hülyeséget írtál, de nem akarod bevallani.
Szerinted érdekel, hogy mit gondolsz? Majd megkeresem, ha nagyon unatkozok, hogy be tudjam linkelni azoknak, akik nem tudnak keresni.
A lány egy hangszer. A zenében sem a nagy ujjakat keresed, hanem a technikát. Sőt..., a technika is csak semmi.., az érzést keresed, a hangulatot, ahol te és a hangszer egy vagytok.
A szex is ilyen. Olvadjatok egyé a lánnyal, és fütyi nélkül is úgy kielégíted, mint más a tökéletes fallosszal sem.
A hangszerbe nem kell mit bedugni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!