Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a méret a lényeg, hanem a technika?
Akik ezzel jönnek, elmagyaráznák, hogy kis(ebb) farokkal hogy lehet kitölteni és olyan intenzíven stimulálni a hüvelyt, mint egy nagy(obb) mérettel?
Egy bizonyos méret (kb 15cm) felett már nem az a lényeg, de azt sokan nem érik el.
Ez olyan, mint amikor a vidámparkban csak 150cm felett ülhetsz fel valamire. Ha elég magas vagy hozzá, akkor mindegy, hogy 160 vagy 170cm vagy, mehetsz. Ilyen a pénisz is. Csak a megfelelő tartományban nem a méret a lényeg.
A milyen mélyen méret függő, ahogy sok póz is. Általában 15-20cm az a tartomány, ahol nem olyan fontos a méret.
13-18 kozott van az atlag a 20 mar jo hosszu es ebbol a meretbol eleg keves van ...
A magyar ferfiak merete 14cm korul van EZ PONT MEGFELELO MINDEN NONEK!
A 13cm és 18cm között olyan a különbség, mint mellszex A vagy D kosaras nővel.
25 megkerdeztem es en magam is no vagyok.
😁
Egyetlen egy baratnom vagy ismeros no sem akar egy loval kefelni. Siman megfelel nekik a normalis meret. A 13-18 kozotti ertek tokeletes.
26-os kommentem. A 18centit elhiszem, mert nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret. A 13cm viszont messze van ettől. Senki nem beszélt lovakról.
Kedves 29 neked, a te hüvelyed adottságai szerint feleltél.
De rajtad kívül még ezernyi más nő van, más adottságokkal, lehet a hüvely extra tág vagy szűk, és lehet rövid és hosszú is, és ezek bármilyen kombinációja, illetve a ciklus függvényében változik, mensi idején pl a méhszáj lejjebb csúszik így akkor ami egyébként jó, az is hosszú lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!