Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit vállalnátok be/tennétek meg egy jó pasiért?
Azt gondolom, hogy a normál felállás az, hogy csak olyat, ami amúgy is érdekel/izgat titeket.
Mostanában viszont előkerültek történetek, amikor lányok olyat vállaltak, ami nem volt jó nekik, de annyira szerették volna örömet okozni vagy megtartani a pasit, hogy olyat is vállaltak, ami nekik nem volt kellemes, sőt, néha féltek tőle...
Veletek volt ilyen? Megérte?
Esetleg lenne olyan amiről úgy gonoljátok, hogy bevállalnátok, egy valóban jó pasi kedvéért, de egyébként féltek tőle?
Egy pasi sem ér annyit hogy félelemben/fájdalomban éljek.
Szubmisszív vagyok de van egy határ
Köszönöm a válaszokat, szerintem nagyon jók. Örülök, hogy a többség racionálisan meg tudják húzni a határt, és bármennyire is bejön neki a másik mindent azért nem enged.
Én megértem azt is, aki a határain felül vállal, de talán tényleg nem az a követendő példa. Persze jó, ha a határainkat feszegetjük, de átlépni nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!