Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vállalnátok? Ti mit tennétek a helyemben?
Páromról kiderült, hogy mentális betegségben szenved (nem szeretném részletezni, az orvos azt mondta, egyike az egyik legnehezebb eseteknek).
Már az esküvőnket terveztünk, családot akartunk alapítani stb.
Most nem tudom mit tegyek. Hatalmas teher és felelősség egy ilyen betegséggel "megáldott" emberrel élni, nem tudom, bírnám-e. De magára hagyni sem akarom.
Ti mit tennétek a helyemben?
26/F
Hát basszus eddig nem tűnt fel, hogy valami nem oké?
Ha állítólag az egyik legnehezebb eset.
Milyen betegség? Névtelen fórum, leírhatod nagy általánosságban.
Ismerem a pszichiátriai kórképek egy jó részét, bizonyos fajtákkal együtt tudnék élni. Nem mindegy, hogy mennyire befolyásolja a napi életét. Egy pánikbetegség jól karbantartható, a depressziónak is különböző súlyossági foka van, és egy szkizofrén sem jelent feltétlenül kóborló-hallucináló zombit. Mondjuk egy nárcisztikus személyiségzavart már tudnék elviselni...
Pánikbeteg vagyok (meg soska szerint úgy alapjában elmebeteg) szóval akkor ketten lennénk :D
De épp ezaz hogyha eddig nem tűnt fel akkor milyen borzasztó súlyos probléma lehet?
Így nagyon nehéz eldönteni, pl egy Aspergeres "nehéz eset" meg egy paranoid skizofrén "nehéz eset" két nagyon más súlycsoportot takar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!