Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Az eddigi férfi partnereitek közül, mekkora volt a legnagyobb és a legkisebb szerszám amivel találkoztatok? Van olyan méret, amit nem vállalnátok be? (túl nagy/túl kicsi, ha igen mennyi? )
Legnagyobb: 19 cm, 5.8 cm vastag
Legkisebb: 13 cm, kb. 3.3 cm vastag
Héé, 77 %-os, de a kérdésre nem feleltél. Hogy szuperáltak?
Nő vagyok, csak kissé tapasztalatlan, szal válaszójjá' is. :)
Jaj, az lemaradt:
A kicsi volt nekem a legelső, szóval a mérettel nem vokt gondom, viszont a srác olyan gyorstüzelő volt, hogy emiatt nem tudtam élvezni.
A nagy a szex elején kicsit fájt, amíg el nem lazultam, de nagyon jó, mert az illető tudja használni
Legkisebb 8cm es 2cm vastag...ezzel nem tudtam mit kezdeni pedig amúgy nagyon aranyos volt a srác.
Legnagyobb 20 cm de vékony.
2.legkisebb 13 cm, 5cm vastag és a legtökéletesebb :-)
A legkisebb kb 7-8 centi lehetett, és kb. 1-1,5 centi vastag. Nem volt jó, mert észre sem vettem, hogy bennem van, és hamar elélvezett a pali.
A legnagyobb kb. 21-22 centis, és 4-5 centi vastag. Először eléggé fájt, és még most is van, mikor meg kell kérnem az illetőt, hogy kicsit lassítson, mert fáj. Ha már ellazultam, akkor jó.
Eddig egy partneremnél sem a méret számított (bár a legkisebbnél tényleg nem éreztem semmit), hanem hogy ő maga milyen volt az ágyban és mennyire passzoltunk.
Sosem mértem, és nem is kérdeztem egy barátomtól sem, de így ránézésre a legkisebb 11-12 cm lehetett, a legnagyobb 16 körül. Egyikkel se volt jobb vagy rosszabb, nem ezen múlt. Egyedül egy sráccal nem volt túl jó a szex, akinek folyton lelankadt szex közben, pedig neki nem volt olyan kicsi. Vele végül nem is lett semmi a dologból.
Ami talán túl kicsi lenne, az mondjuk 10 cm alatt, túl nagy 20 felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!