Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondja egy férfi a nőnek, hogy tiszteli?
Szerintem ezt nem mondja egyik nembeli sem a másiknak. Max egy harmadik valakinek hogy tiszteli xy-t. Persze attól még tisztelheti,érezhető dolog.
Nyilván egy korrekt,őszinte,gerinces,humánus,nem pénzéhes,tisztességes,nem hisztiző és játszmázó,a dolgokat a helyükön kezelő nő az akit tisztelni tudnak. A lista szerintem bővíthető,és persze van aki valamit kevésbé tart fontosnak és stornózza.
"Mikor mondja egy férfi a nőnek, hogy tiszteli?"
Amikor úgy gondolja, hogy a nő ezt akarja hallani. Tisztellek, szeretlek, házasságra és babócára vágyom... ezek csak szavak. Arra figyelj, ahogyan viselkedik. Nem csak veled, általában.
ha a férfi által képviselt csinált dolgokban is helyt állsz.
emlékszem én akkor mondtam hasonlót a b nőmnek,amikor eljött velem margit sziget kört futni,amiből persze verseny lett.
igazából levettem,hogy csak a kedvemért jött goy bevágódjon,bár azt kamuzta,hogy szeret kocogni stb.
de a végén úgy összekapta magát,hogy megizzasztott és bár le tudtam volna hagyni,hagytam nyerni.
úgy kifutotta magát hogy azt hittem szívrohamot kap és iszonyat büszke volt arra hogy lehagyott a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!